Iluminare Habitaclu Suplimentara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si eu le folosesc dar sincer nu sunt estetice

Comment

mda, nu a aratat nimeni concret cum sa-ti faci aceasta modificare, ati pus doar poze cu ele gata montate.
      mutat la Logan Tuning si alte modificari
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

alimentare electrica

Originally posted by 3nergy View Post

lumina se aprinde la deschiderea unei usi

Salut,
        de unde ai tras fire la plafoniere?
        As dori sa imi montez si eu plafoniere pe stalpii spate si ma gandeam sa le alimetez de la lampa din portbagaj. Oare ar functiona identic cu plafoniera originala?
        Si inca o intrebare... Este spatiu destul intre masca de plastic si tabla, pt ca sa incapa o plafoniera identica cu cea originala?
        Mersi.

Comment

si eu folosesc leduri peste tot, dar in varianta ta sunt anti decupare sau gaurire, ca plafoniera, da, arata bine!
          se merita colegi!
          mmaxalb...alea sunt aplice de mobila frate, cum sa pui la masina asa ceva?
          Attached Files
          Last edited by Bleizer; 17 November 2010, 17:30.
          lipsa text

Comment

Frate,ai mutat bucataria in masina.E incredibil ce kitch pot sa faca unii din masina lor.Nu te supara,este doar o parere.Mai ai putin si pui si o chiuveta si un dus cu hidromasaj,insa daca tie iti place.....

Comment

Originally posted by unudoisitrei View Post
              Salut,
              de unde ai tras fire la plafoniere?
              As dori sa imi montez si eu plafoniere pe stalpii spate si ma gandeam sa le alimetez de la lampa din portbagaj. Oare ar functiona identic cu plafoniera originala?
              Si inca o intrebare... Este spatiu destul intre masca de plastic si tabla, pt ca sa incapa o plafoniera identica cu cea originala?
              Mersi.
              e cel mai simplu de la plafoniera... poti sa le opresti cand vrei, etc. Nu e loc destul acolo sa pui una originala... opteaza pentru altceva...
              sigpic

Comment

chestia cu lumina la motor e super ...felicitaru lui bleyzer ;)
                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Eu am facut o comanda speciala si asa a venit din fabrica..... Lumina se aprinde cu temporizare la deschiderea usilor.
                  Attached Files

Comment

@ dragos10 belea sunt lampile merita investitia

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google