si eu le folosesc dar sincer nu sunt estetice
Iluminare Habitaclu Suplimentara
Collapse
X
-
mda, nu a aratat nimeni concret cum sa-ti faci aceasta modificare, ati pus doar poze cu ele gata montate.
mutat la Logan Tuning si alte modificariDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
alimentare electrica
Originally posted by 3nergy View Post
lumina se aprinde la deschiderea unei usi
de unde ai tras fire la plafoniere?
As dori sa imi montez si eu plafoniere pe stalpii spate si ma gandeam sa le alimetez de la lampa din portbagaj. Oare ar functiona identic cu plafoniera originala?
Si inca o intrebare... Este spatiu destul intre masca de plastic si tabla, pt ca sa incapa o plafoniera identica cu cea originala?
Mersi.
Comment
-
si eu folosesc leduri peste tot, dar in varianta ta sunt anti decupare sau gaurire, ca plafoniera, da, arata bine!
se merita colegi!
mmaxalb...alea sunt aplice de mobila frate, cum sa pui la masina asa ceva?Last edited by Bleizer; 17 November 2010, 17:30.lipsa text
Comment
-
Originally posted by unudoisitrei View PostSalut,
de unde ai tras fire la plafoniere?
As dori sa imi montez si eu plafoniere pe stalpii spate si ma gandeam sa le alimetez de la lampa din portbagaj. Oare ar functiona identic cu plafoniera originala?
Si inca o intrebare... Este spatiu destul intre masca de plastic si tabla, pt ca sa incapa o plafoniera identica cu cea originala?
Mersi.sigpic
Comment
-
chestia cu lumina la motor e super ...felicitaru lui bleyzer ;)sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Eu am facut o comanda speciala si asa a venit din fabrica..... Lumina se aprinde cu temporizare la deschiderea usilor.
Comment
Comment