If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
OffL: da.......frumose ceasurile de la megan..dar pentru asta cred k trebuie sa schimbam tot bordu si gata avem ceasuri cu turometru galben si kilometraj alb
On: am vazut doar cateva serigrafii pt logan dar niciuna in 2culori,poate pe viitor
si eu tot mam gandit la schimbarea serigrafiei pe alta culoare inafara de negru si alb...sa dam un scan bun la o serigrafie,sa o plastifiem dar inainte de toate sai schimbam fundalul in ce culoare vrem noi si sa o suprapunem peste cea originala.CE pareri aveti?
Uratelul - Bani MUUULTI. Va dau eu gratuit o vectorizare a bordului de lgn. Serigrafia e un procedeu nicidecum un produs cum numiti voi folia de pe bord.
Deci, ca sa faci o serigrafie trebuie sa faci un film, apoi o sita (undeva la 25 30 euro). Apoi materialul pe care tragi (probabil un comalite sau un veralite de 0,3mm - undeva la 1,5-2 euro pe bucata; daca tai la forma pe rooter mai pui 1 euro cel putin pe bucata de material, dar ies si la mana). Tragerile - cam 4 5 straturi (ai nevoie de fundal pentru a scoate o culoare in evidenta; cam 2 3 euro tragerea). Eu am reusit sa scot un pret de aproximativ 60 de euro pentru o bucata, pretul scazand pana pe 15 20 de euro daca faceam 50.
Ramane sa ziceti daca merita
Daca nu aveti chef sa pierdeti ore in Corel spuneti pe PM si va dau vectorizarea!!!
LE - o idee. Unde e galben trece lumina (galben e o idee, dar poate fi... cacaniu)
Uratelul - Bani MUUULTI. Va dau eu gratuit o vectorizare a bordului de lgn. Serigrafia e un procedeu nicidecum un produs cum numiti voi folia de pe bord.
Deci, ca sa faci o serigrafie trebuie sa faci un film, apoi o sita (undeva la 25 30 euro). Apoi materialul pe care tragi (probabil un comalite sau un veralite de 0,3mm - undeva la 1,5-2 euro pe bucata; daca tai la forma pe rooter mai pui 1 euro cel putin pe bucata de material, dar ies si la mana). Tragerile - cam 4 5 straturi (ai nevoie de fundal pentru a scoate o culoare in evidenta; cam 2 3 euro tragerea). Eu am reusit sa scot un pret de aproximativ 60 de euro pentru o bucata, pretul scazand pana pe 15 20 de euro daca faceam 50.
Ramane sa ziceti daca merita
Daca nu aveti chef sa pierdeti ore in Corel spuneti pe PM si va dau vectorizarea!!!
LE - o idee. Unde e galben trece lumina (galben e o idee, dar poate fi... cacaniu)
Nu ai mai facut nimic, nu s-au adunat destui doritori?As fi interesat.
sunt mai multe tipuri de serigrafii, de exemplu, cea de duster, cea de prestige, si am vazut tot pe forum, la baietii de la dacia shop parca, unele mai "Altfel", si cred ca fac si la comanda, deci cauta mai bine si o sa gasesti, bani sa ai
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment