Serigrafie Logan Alta Culoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Serigrafie Logan Alta Culoare

Salut

Are cineva idee daca se poate pune alta serigrafie la logan dar alta culoare ?

Mie unu mi-ar place ceva in genul acesta cum este la noul megane.
    Turometrul galben si la acceleratie alb

Voi ce parere aveti?
    From Miami 2 Ibiza
    Voucher
    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Poti folosi folia alba cu ace rosii de Prestige... asta http://www.loganclub.ro/forum/lumini...n-t471p15.html... mai sunt si altele... cauta cu atentie pe forum

Comment

OffL: da.......frumose ceasurile de la megan..dar pentru asta cred k trebuie sa schimbam tot bordu si gata avem ceasuri cu turometru galben si kilometraj alb

On: am vazut doar cateva serigrafii pt logan dar niciuna in 2culori,poate pe viitor
      Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
      -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
      Silent Coat.

Comment

am vazut si serigrafie rosie dar nu prea ma atrage asa mult
        From Miami 2 Ibiza
        Voucher

Comment

si eu tot mam gandit la schimbarea serigrafiei pe alta culoare inafara de negru si alb...sa dam un scan bun la o serigrafie,sa o plastifiem dar inainte de toate sai schimbam fundalul in ce culoare vrem noi si sa o suprapunem peste cea originala.CE pareri aveti?

putini bani,putina munca

Comment

Uratelul - Bani MUUULTI. Va dau eu gratuit o vectorizare a bordului de lgn. Serigrafia e un procedeu nicidecum un produs cum numiti voi folia de pe bord.
            Deci, ca sa faci o serigrafie trebuie sa faci un film, apoi o sita (undeva la 25 30 euro). Apoi materialul pe care tragi (probabil un comalite sau un veralite de 0,3mm - undeva la 1,5-2 euro pe bucata; daca tai la forma pe rooter mai pui 1 euro cel putin pe bucata de material, dar ies si la mana). Tragerile - cam 4 5 straturi (ai nevoie de fundal pentru a scoate o culoare in evidenta; cam 2 3 euro tragerea). Eu am reusit sa scot un pret de aproximativ 60 de euro pentru o bucata, pretul scazand pana pe 15 20 de euro daca faceam 50.
            Ramane sa ziceti daca merita
            Daca nu aveti chef sa pierdeti ore in Corel spuneti pe PM si va dau vectorizarea!!!

LE - o idee. Unde e galben trece lumina (galben e o idee, dar poate fi... cacaniu)
            Attached Files
            Last edited by andy_x3m; 5 January 2010, 22:14.
            sigpic

Comment

andy crezi ca poti edita niste ceasuri sa schimbi culoarea foliei ? sa faci folia la turometru galbena si alba la accelerație. sa vedem ce si cum ?
              From Miami 2 Ibiza
              Voucher

Comment

Tu vrei sa fie folia galbena si atat???
                sigpic

Comment

nu andy vrea galbena la turometru si alba la acceleratie...
                  Last edited by andy_x3m; 6 January 2010, 15:19. Reason: fara caterinca!!!

sigpic

Comment

Si eu vreau galbena la turometru si alba(neagra) la viteza.S-au facut 50 de doritori?
                    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

vedeti ca este un nene pe aici care se ocupa cu chestii deastea....sau daca nu incercati pe la www.zexstar.com astia stiu ca mai face deastea.

salutare

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                        Uratelul - Bani MUUULTI. Va dau eu gratuit o vectorizare a bordului de lgn. Serigrafia e un procedeu nicidecum un produs cum numiti voi folia de pe bord.
                        Deci, ca sa faci o serigrafie trebuie sa faci un film, apoi o sita (undeva la 25 30 euro). Apoi materialul pe care tragi (probabil un comalite sau un veralite de 0,3mm - undeva la 1,5-2 euro pe bucata; daca tai la forma pe rooter mai pui 1 euro cel putin pe bucata de material, dar ies si la mana). Tragerile - cam 4 5 straturi (ai nevoie de fundal pentru a scoate o culoare in evidenta; cam 2 3 euro tragerea). Eu am reusit sa scot un pret de aproximativ 60 de euro pentru o bucata, pretul scazand pana pe 15 20 de euro daca faceam 50.
                        Ramane sa ziceti daca merita
                        Daca nu aveti chef sa pierdeti ore in Corel spuneti pe PM si va dau vectorizarea!!!

LE - o idee. Unde e galben trece lumina (galben e o idee, dar poate fi... cacaniu)
                        Nu ai mai facut nimic, nu s-au adunat destui doritori?As fi interesat.
                        sigpicFast&Furious
                        Team CSR
                        Logan Club CLUJ

Comment

sunt mai multe tipuri de serigrafii, de exemplu, cea de duster, cea de prestige, si am vazut tot pe forum, la baietii de la dacia shop parca, unele mai "Altfel", si cred ca fac si la comanda, deci cauta mai bine si o sa gasesti, bani sa ai
                          sigpic

Comment

Mi-am facut o serigrafie custom la niste baieti de pe calea grivitei
                            From Miami 2 Ibiza
                            Voucher

Comment

parca si parvu_alex de pe forum facea, la pretul de 50 lei..mai demult
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google