Kit Loganul ADV
Collapse
X
-
Eee..ai o masina de aia...ai si femeile )
Faza este ca la inceput erau interesante prelungirile,acu de cand au toate taxiurile nu prea mai au vreun farmecPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Poze cu el?Am unele mai vechi...le am de cand au aparut,nu stiu de pe ce site le-am strans,am colectie )
De vanzare...nu-l am sa-l vand...eventual prin vitan am auzit ca e la max 2 mil cred totPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Adica???ce te interesa?am pus pozele sa discutam...de vanzare nu stiu unde se gasescPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cred ca "for sale" sunt acum pe la mai toate magabuticurile cu piese de Dacia
Comment
-
Ouch,aici cam ai dreptate.Am vaz si eu in timisoara unu cu spoiler pilot...pe buziasului...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by alno mai arzi mult cu taximetristii?cam 95% nu au nici ornament de 15 ron la toba si tu tot spui ca vezi spoilere si prelungiri de spoilere la ei.in timisoara e UN singur taxi cu spoiler fata de la pilot,asta pentru cultura ta generala.
si ala singuru care-l sustii asa de mult, o fi chiar ala din avatar ... dupa culoare
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpOuch,aici cam ai dreptate.Am vaz si eu in timisoara unu cu spoiler pilot...pe buziasului...
Originally posted by Danyutzsi ala singuru care-l sustii asa de mult, o fi chiar ala din avatar ... dupa culoareLast edited by Marius; 24 January 2007, 04:04.
Comment
-
imi placea .... acum nu-mi mai place masina ) .. si are spoiler doar pe fata?
Comment
Comment