If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Baieti nu stiti ceva noutati in leg cu kitul tuning pt berlina?Nu au mai scazut preturile??Eu am vazut undeva pe net tot kitu la pretu de 2053 RON.
maine ma duc in service sa imi schimbe bara fata..si cik sefu de service are un kit..o sa intreb cat vrea p el si va anunt daca va intereseaza..
o zi buna
Nu stiu care este politica cu acest kit de tuning de la Dacia,eu am fost la ei si au socotit in jur de 650 euro cu toate componentele,dar daca ma hotaram atunci pe loc era o promotie 1500 roni si vopsite,pai de la 2400 de roni pana la 1500 si vopsite este diferenta mare.Eu cred ca pretul corect este 1500 vopsite dar ca sa te atraga iti zice alt pret si chipurile se face reducere.
Chiar asa si e.
Daca aduni toate preturile elementelor, ies vreo 1000 euro. Dar exista un pret pentru toate elementele, adica pentru tot pachetul, care e de 1200 lei. Probabil cu vopsit ajunge la 1500 lei.
Unde gasesc deflectoare aer (para vanturi)pt geamuri electrice fata spate sa mearga perfect sa nu devieze geamurile? Cate firme cunoasteti care produc asa ceva.
in craiova se fac la FIBROCOM (o baraca an Bariera Valci an spate la service Hyundai) se fac din fibra de sticla,eu am lut un eleron pt luneta cu 100 lei si am vazut ca aveau si ornamentu pt spoiler spate cu 150 lei cred. cred ca fac si restul accesoriilor.
sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment