Am votat pentru kitul Rieger,desi partea din spate e prea comuna si din cate am aflat este dupa kitul de bmw parca...Pentru bara din fata as fi preferat-o pe cea de la Siadimet !
Ce kit de tuning pentru dacia logan va place cel mai mult?
Collapse
X
-
Ce kit de tuning pentru dacia logan va place cel mai mult?
398Kit Zender29.90%119Kit Rieger(Carline)8.29%33Kit Siadimet2.51%10Kit Logan ADV prelungiri6.78%27Kit Pilot19.85%79Kit Prostreet14.07%56Kit Sk tuning5.53%22Kit Prostreet Exclusiv13.07%52Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.Tags: None
-
Dap...e fain pilot,dar am inceput sa-l vad pe taxiuri...si a inceput sa-mi displaca,cred ca de la culoarea aia galbena se tragePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Daca ai "noroc" si ceva pile se pot schimba pe asigurare.Costa 6 mil bara fata...tot in jur de 6 spatele...si pragurile..le pui tuPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
eu merg pe Pilot2(spoiler fatza), praguri Zender si spoiler spate de Pilot1 .. eleron de la zender.
Comment
-
esti nou a? in cazul asta, bine ai venit, incearca in topicul cu Tuning, acolo sunt insirate toate pachetele
Comment
-
-
am gasit asta pe net, cred ca e facut in polonia, mie imi place foarte mult, e simplu si de efectAttached FilesLast edited by dogy_10; 22 January 2007, 09:47.
Comment
-
Comment