Ce kit de tuning pentru dacia logan va place cel mai mult?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce kit de tuning pentru dacia logan va place cel mai mult?

Am votat pentru kitul Rieger,desi partea din spate e prea comuna si din cate am aflat este dupa kitul de bmw parca...Pentru bara din fata as fi preferat-o pe cea de la Siadimet !
    398
    Kit Zender
    29.90%
    119
    Kit Rieger(Carline)
    8.29%
    33
    Kit Siadimet
    2.51%
    10
    Kit Logan ADV prelungiri
    6.78%
    27
    Kit Pilot
    19.85%
    79
    Kit Prostreet
    14.07%
    56
    Kit Sk tuning
    5.53%
    22
    Kit Prostreet Exclusiv
    13.07%
    52
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Am votat cu Zender. Fata de celelalte kitturi, aceste este mai finut si parca se potriveste cel mai bine cu loganul.
    Pe locul 2, imi place cel de la Rieger
    Last edited by 2fast4u; 20 November 2006, 10:56.

Comment

E frumos ala de la zender,dar nu arata asa de "periculos"
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

votat Pilot, pt ca.... pt ca....... aaaaaa imi place
        numar secundele

Comment

Dap...e fain pilot,dar am inceput sa-l vad pe taxiuri...si a inceput sa-mi displaca,cred ca de la culoarea aia galbena se trage

Comment

Si eu tot Zender...
            Multa lume, putini oameni...

Comment

Ala de la Pilot e super,pacat ca e asa scump

Comment

Daca ai "noroc" si ceva pile se pot schimba pe asigurare.Costa 6 mil bara fata...tot in jur de 6 spatele...si pragurile..le pui tu

Comment

eu merg pe Pilot2(spoiler fatza), praguri Zender si spoiler spate de Pilot1 .. eleron de la zender.
                  http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                  http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Unde le vad si eu alea sa pot sa imi dau cu parerea ps nu va enervati pe mine sunt proaspat cu logan
                    Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

esti nou a? in cazul asta, bine ai venit, incearca in topicul cu Tuning, acolo sunt insirate toate pachetele
                      http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                      http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Sunt 2 modelele de kit pilot...uitate la topicul destinat
                        Last edited by Cristi_Xp; 22 January 2007, 09:48.

Comment

am gasit asta pe net, cred ca e facut in polonia, mie imi place foarte mult, e simplu si de efect
                          Attached Files
                          Last edited by dogy_10; 22 January 2007, 09:47.

Comment

Sunt si la noi de astea...sunt prelungiri...ceva mai vechi aici
                            Last edited by Cristi_Xp; 22 January 2007, 10:14.

Comment

nu am vazut pana acum modelu asta,am vazut prelungiri da alea sunt altfel, asta vine pe bara originala si nu se vede ca e adaugat

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google