Ce kit de tuning pentru dacia logan va place cel mai mult?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta nu am mai stiut. Imi cer scuze Nu o sa se mai repete... Mersi si pentru faptul ca ai pus un link catre kituri... Ca sa le pot vedea si eu si sa dau votul final

Din pacate nu am gasit cum sa dau edit la postul precedent, asa ca o sa fac un double-post pentru care imi cer scuze.
    Revenind la subiectul acestui topic si dupa ce am vazut toate kiturile m-am decis, cu toate ca mai greu, dar totusi am aruncat votul meu spre KITUL Carline (Rieger). Chiar daca nici Zender nu arata rau
    Last edited by Cristi_Xp; 12 June 2007, 16:32.

http://www.romanism.net/primapagina_files/lungalb.png
    http://www.noiigolani.ro/poze/eroii/lungnegru.png

Comment

Zenderul este in continuare preferatul lumii...hmm...oare de ce?
      La cate masini am vazut pe strada...pe putine am vazut acest kit...si totusi este apreciat....
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sunt de acord cu tine CristiXP.Problema este alta,e scump de asta nu se arunca nimeni la el.Costa 900 E originalu pe cand kitul de la pilot de exemplu este vreo 500 600 euro.Daca o sa am bani Zender va fi nu altceva
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

pt ca este finut,de bun gust si mai rar nui excesiv si la toata lumea ca pilot
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by virtualmansorin
            pt ca este finut,de bun gust si mai rar nui excesiv si la toata lumea ca pilot
            Zender the best
            sigpic
            astra h 1,7 cdTI

Comment

imi place foarte mult bara fata de la pilot racing line.Bara spate nu prea e pe gustul meu.
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

ala de la Zender imi plane si mie,e mai finut

Comment

ce parere aveti de Loganul asta?Dupa parerea mea e prea de tot sa pui dvd in scaune la o masina de 5.000 euro

Comment

ala e loganul Cameleon,sunt ceva poze cu el pe forum...s-a scris intr-o revista ca a costat 30 mii tot ...
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Astazi am vazut kitul de tuning de uzina pe un Prestige la reprezentanta si sincer sa fiu arata excelent. Se vede o mare diferenta fata de modelul standard si totusi nu este deloc exagerat. Mi-am schimbat mult parerea in bine despre acest kit. Pacat de pretul mult prea piperat. Cand mai trec pe acolo o sa fac niste poze si le pun aici.
                      sigpic

Comment

La 1200 de lei mie nu mi se pare scump.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Care 1200 lei? Am intrebat la reprezentanta la Tulcea cand am facut revizia si kitul complet de fabrica costa 3200 lei. Iar eleronul 380 lei. deci nu are cum sa coste tot chitul 1200 lei.
                          Si pe afise scria Logan TuNNing.(da 2 de N)
                          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Si eu asa stiam ca te costa peste 3000 ron kitul de la Dacia. La 1200 nici nu e scump.
                            sigpic

Comment

e un logan albastru in timisoara cu kitul asta....arata superb masina

Comment

Kit-ul Dacia costa 360 de euro fara TVA.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google