Ce kit de tuning pentru dacia logan va place cel mai mult?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca da Dumnezeu......anu asta am sa imi pun si eu kitul de la PILOT.Cel racing..binenteles
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• dar ce ziceti de loganul meu?
      senz

Comment

• zender...cel mai marfa
        Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• zender votat!finut si de efect!in bucuresti stie cineva unde gasesc prelungire din aia?si un pret informativ?
          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• zender no1...
            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Si yo sunt interesat pe pragurile de la zender.........daca stie cineva ....

Comment

• Aplicatie pentru bara fata Zender 680,00 RON
                Aplicatie bara spate Zender 608,00 RON
                Praguri Zender 702,00 RON
                Eleron Zender 432,00 RON
                Hai sa va vad, cati doritori mai sunt??
                sigpic

Comment

• vand prelungire spate vitan 300 ron
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Nici 1 golan

Comment

• eleron zender

am gasit pe okazii eleron zender original[ asa spune vanzatorul] cu 150 lei la cutie.de unde pot sa stiu ca este original? ma puteti ajuta cu aceasta informatie? multumesc.in anunt scrie ca vine si cu adezivul propriu

Comment

• Zender cel mai finut si de bun gust.

Comment

• un mic preview la ce lucrez eu

(masina nu este a mea, am folosito doar sa imi fac o idee cum va arata jegul meu)
                          Attached Files
                          Logan by Renault Pure Blood
                          Nothing beats Low Cost

Comment

• Originally posted by bbm View Post
                            am gasit pe okazii eleron zender original[ asa spune vanzatorul] cu 150 lei la cutie.de unde pot sa stiu ca este original? ma puteti ajuta cu aceasta informatie? multumesc.in anunt scrie ca vine si cu adezivul propriu
                            Desi am votat cu Zender iata ce am gasit la ei pe site:"Dear friends and tuning-enthusiasts,

we want to inform you, that Zender close down the business-division "aftersales tuning" within September 01,2008. From thereon there will be no longer Zender branded tuning accessories on the market.

Some of the existing tuningprogramme is sold to JMS-Fahrzeugteile. Please visit their homepage www.racelook.de for further informations.

The Zender-Wheel 'Dynamic' will be sold by company SMOOR. Please visit their homepage www.smoor-felgen.de for further informations.

You find also global informations about the tuningmarket on site www.vdat.de, the homepage of the association of the serious german car-tuners.

We save also the further availability of TÜV-Certificates for you. Please contact hschmid7@t-online.de and you will get more informations how you can get it.

We want to say thank you to all friends and customers and we wish you good luck - take care !

Kind regards,
                            Hans-Albert Zender"
                            Asa ca nu stiu ce sa zic de eleronul ala "original".
                            Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king

Comment

• salut! in perindarilemele pe net m-am izbit de un kit logan(dar de renault)
                              ce spuneti de el?
                              Attached Files
                              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• pilot si zender

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google