pe spoiler`u orginal plus 2 galetzi de kit ... ca sa nu se vada imbinatura .. lucru romanesc :|
Ce kit de tuning pentru dacia logan va place cel mai mult?
Collapse
X
-
-
Se fac,si pe la noi,cred ca sunt prelungiri d-alea ce se gasesc prin vitan.Sunt 2 modele...asta si mai unu.Asta e facut sa nu se cunoasca imbinatura...vorba lui danyutz...o tona de kitPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpSe fac,si pe la noi,cred ca sunt prelungiri d-alea ce se gasesc prin vitan.
Comment
-
-
-
decat sa dai bani pe alea, mai bine mai pui la ciorap, si mai incolo-ti iei un kit de spoilere+praguri ... si poate pana strangi banii ... o sa scoata altele ... ar cam fi cazul
Comment
-
Ala de zender e prea scump,si nu prea merita banii.Mai bine mergi la cineva care se pricepe sa reproduca spoilere...si iesi mult mai ieftin :pPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
scrie la ei pe site, zender.de? .. anyway .. zici de praguri .. mie mi se pare ca pragurile de la Zender merg la spoilerele de Pilot .. eu unu` asa mi-as face
Comment
Comment