pai si eu ce treaba am cu garantia la masina ta?
Aer Conditionat - Variante
Collapse
X
-
@mdanielx: un compresor electric la 12V care sa aibe tot 3KW, ca ala actionat de motor, ar consuma vreo 250-300 de amperi. cat te tine bateria la consumul asta? vreo 30 de secunde. ce face alternatorul la curentul de 300A? se arde...
mai ieftin iesi sa pui a/c din dezmembrari. macar ala functioneaza si isi face treaba cum trebuie. si inca ceva, distributia nu e afectata de compresorul de a/c. nu umbli la ea cand modifici ceva la a/c, alternator sau pompa servo, astea sunt pe alta curea. deci, no stress, din pct asta de vedere.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
eu iti ofer garantie la piesele pe care le montez ,iar cu garantia masinii ....te descurci care oricum e o vrajeala si ti o spun din experienta si oricum eu montez exact cum vine din fabrica .m-as mira sa si dea seama.poate sa se uite la ce model e masina preferance etc....Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
ac complet:400e
dar esteo problema la tine!neavand ac,u ai pompa servo mecanica si daca vrei sa iti pui ac trebuie sa treci la pompa serco electrica!care mai costa vreo 200eAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by pipan View Postac complet:400e
dar esteo problema la tine!neavand ac,u ai pompa servo mecanica si daca vrei sa iti pui ac trebuie sa treci la pompa serco electrica!care mai costa vreo 200e
Comment
Comment