Navigatie In Bord La Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navigatie In Bord La Logan

salut ...am si eu o intrebare la care cred ca imi puteti da un rasp......a incercat careva sa monteze o navigatie in bord la un logan? DA sa modifice grilul cu casetofonul si geamurile avaria ...sa le mute mai jos si sa isi faca loc ptr o navigatie ? daca da as vrea sa stiu si eu cum a facut si daca are vreo poza! ..daca mai este vreun topic deschis pe aceasta tema va rog sa ma scuzati ..dar eu nu l-am gasit...multumesc

Vezi aici....

Comment

da, ia exemplul lui sandu, cred ca el a facut ce doresti tu

Comment

sal

ar mai fi si varianta asta.
        Attached Files
        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

posteaza te rog un link cu masina asta ultima.interesant interior.poate ne lamurim de pe ce masina e consola
          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

e de pe laguna luatacu tot cu frana de mana.nu-i asa vyp?
            http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

gigi-kent consola este de pe laguna arat super mai are un baiat di tm pe u mcv dar nu are consola de laguna arata super fain dar am indeles ca la costat in jur de 800euro
              Powered by LSS
              http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Asa merge?

sigpic

Comment

valeriu super misto idea
                  http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

ar trebui luata in serios ideea, chiar e interesanta. Oare un display de 7' ar putea fi facut sa incapa acolo?

Comment

multumesc de stire baieti.arata belea dar ce nu poti face cu 800 coco pentru logan????cat despre filmulet,prea tare.
                      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Valeriu, stiu cumva cum a facut baiatul chestia aia? As vrea si eu sa ascund acolo GPS-ul
                        sigpic

Comment

Deocamdata nu...dar daca aflu te/va anunt...sau poate intra chiar el si ne spune cum.
                          sigpic

Comment

consola intradevar e de laguna 2 iar frana de mana e originala de logan, taiata si modificata maneta sa dea la consola.
                            Linck nu am ca sunt poze facute de mine in germania la internationala, mcv apartine organizatorului si e combinatie full piele cu piele intoarsa.
                            Am inteles ca problema e la scaune ca nu intra consola intre ele si trebuie modificata prinderea sinelos cred.
                            Last edited by andy_x3m; 10 February 2010, 01:15. Reason: Automerged Doublepost
                            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

referitor la ce se vorbeste aici, cred ca se poate monta un sistem 2 DIN pe logan, cu modificarile de rigoare ale consolei si in spatele ei, loc e destul sub casetofon dupa ce se indeparteaza acea despartitura din plastic care tine casetofonul
                              Last edited by valeriuciprian; 10 February 2010, 07:12.
                              Life is short...play more!
                              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google