salut ...am si eu o intrebare la care cred ca imi puteti da un rasp......a incercat careva sa monteze o navigatie in bord la un logan? DA sa modifice grilul cu casetofonul si geamurile avaria ...sa le mute mai jos si sa isi faca loc ptr o navigatie ? daca da as vrea sa stiu si eu cum a facut si daca are vreo poza! ..daca mai este vreun topic deschis pe aceasta tema va rog sa ma scuzati ..dar eu nu l-am gasit...multumesc
Navigatie In Bord La Logan
Collapse
X
-
sal
ar mai fi si varianta asta.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
e de pe laguna luatacu tot cu frana de mana.nu-i asa vyp?
Comment
-
gigi-kent consola este de pe laguna arat super mai are un baiat di tm pe u mcv dar nu are consola de laguna arata super fain dar am indeles ca la costat in jur de 800euro
Comment
-
-
consola intradevar e de laguna 2 iar frana de mana e originala de logan, taiata si modificata maneta sa dea la consola.
Linck nu am ca sunt poze facute de mine in germania la internationala, mcv apartine organizatorului si e combinatie full piele cu piele intoarsa.
Am inteles ca problema e la scaune ca nu intra consola intre ele si trebuie modificata prinderea sinelos cred.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
referitor la ce se vorbeste aici, cred ca se poate monta un sistem 2 DIN pe logan, cu modificarile de rigoare ale consolei si in spatele ei, loc e destul sub casetofon dupa ce se indeparteaza acea despartitura din plastic care tine casetofonulLast edited by valeriuciprian; 10 February 2010, 07:12.Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment