Se Merita Sa Schimb Bordul Cu Totul Ph1-ph2??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se Merita Sa Schimb Bordul Cu Totul Ph1-ph2??

as dori sa imi schimb bordul cu totul de la ph1 al meu si as vrea unu de ph2 ...ce ziceti sa merita investitia??

astept :-pareri
    -critici
    -aprecieri

MULTAM'...
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Salut.
    Daca-ti place de ce nu!
    Important e sa te simti bine la tine-n masina
    Si asta daca detii partea materiala(banii)
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

oare cat sa coste??... ma poate ajuta cineva cu niste informatii???

Comment

Salut.
        Cred ca te va duce undeva peste 1200lei/sau chiar mai mult.
        Asta daca nu gasesti sa faci schimb cu cineva+o diferenta din partea ta si iesi mai ieftin.
        Preturi exacte nu pot stii,poate doar aceia care au schimbat bordul.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

O investitie inutila parerea mea mai bine ai schimba fetele de usi cu unele de ph2!

Comment

Decat sa pui bord de ph2 , mai bine il "restilizezi" pe cel de ph1 . Cu 1200ron(sa zicem ca este 1200ron , cum a zis AG 23 YNG) mai mult ca sigur il imbraci in piele/alcantara , sau ii faci o laminare cu fibra de carbon si arata de n ori mai bine ca cel de ph2... Ce se merita sa schimbi la ph1 , volanul , daca poti sa faci rost de unul de ph2/duster , si fetele de usi. Parerea mea...

Comment

Pe cand un bord de PH2 cu elementele distincte, (ce e crem e panou diferit) imbracat in alcantara pe 2 tonuri de culoare pt contrast, ar da si mai bine, zic eu, posesor de PH2.... upss iar ma-m scapat cu ce as face eu
              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Chiar daca ai vrea sa faci schimbarea asta, nu poti s-o faci din cauza traversei plansa bord. Este mai mare cea de Ph1 decit cea de Ph2. Si bordul de Ph2 este mai mic.

Comment

Uite aici ideea de care aberam eu mai sus dar cu mai multe modificati.
                  kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan

Comment

super tare ideea ta cu alcantara... am ramas fara cuvinte...cat miar trebui? sa fac asa ceva? si cine face? alcantara asta e rezistent la razele ultraviolete? nu se decoloreaza??

Comment

Avand in vedere ca eu am mai facut asa ceva la golan91, iti spun ca nu e usor si nici ieftin, trebui sa gasesti in primul rand mana de lucru sa te intelegi la un pret fix apoi sa te gandesti la material care si ala e relativ scump, in jur de 80ron/ml cu latime de 100 si asta nu e perforat, este un fel de lana sintetica rezistenta si la uv dar sincer nu stiu cat ar avea asta importanta ca daca asa avea eu asa bordul sigur as pune parasolarul de fiecare data . Si pt intrebarea cantitativa este simpla, masori in mare, tot timpul in plus cu 5-10 cm bordul si alte componente si va fi totul ok, ca cifra eu as zice undeva la 3 ml cu toate ca nu stiu exact daca latimea de 1m este suficient pt bordul de ph1, la ph2 ar fi. Bafta.

Comment

Eu unu nu as face asa ceva, nu se merita. Cu banii aia 12 15 mil cat e un bord de ph2 mai bine investesti in frane sau in orice altceva ce tine de siguranta ta. Strict o parere de a mea. Sa auzim numai de bine
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Auzi, treci la loc in rand cu maniacii dungati, ii sti care sunt (spun asta glumind) ca aceasta parere personala o primesc destul de des (golan91) si nu este nefondata doar ca sunt si alte pareri sau idei despre ce ar fi frumos la un logan, nu totul este parte tehnica/mecanica/performanta ar mai fi restul masinii, nu doar ce este sub capota sau sub mocheta lucru cam des neglijat pe forum si nediscutat sau cel putin facut. Tot asa, iao ca pe o parerea pesonala facuta din observatii de cand sunt pe aici, si sunt de mai demult decat sunt inregistrat.
                          Nimeni nu aude altceva decît ceea ce pricepe. (Goethe)
                          Last edited by Mikelangelo; 8 February 2010, 12:08.

Comment

fiecare aveti dreptate in felul vostru!! eu unu daca as avea bani mai multi decat de obicei mi-as face bordu ... cu alcantara...

Comment

Nu se merita.
                              1.2 TSI

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google