Se Merita Sa Schimb Bordul Cu Totul Ph1-ph2??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cand vei avea ceva mai constructiv de spus sa nu te abtii ca acum.
    Daca dispui de finante si/sau de indemanarea sa rezolvi singur problemele aparute se poate face mai orice la interior, nu sunt limite, si aici vb de posibilitati nu de gust.
    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

acum fiecare cu parerea lui!! cand am vazut bordul facut virtual cu ALCANTARA mi-a suras mai mult decat sa schimb cu unu de ph2... dar parc tot prea mult costa!!
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

Daca era o diferenta foarte mare intre ele, merita investitia. Dar asa, ce diferente mari sunt intre borduri? Aceleasi aeratoare, aceleasi ceasuri, aceeasi dispunere a comenzilor. Eu as schimba doar volanul.
        Attached Files

Comment

Pe de o parte poate fi de bine, lipsa de schimbari majore, mai putin de adaptat/modificat/cost mai redus dar eu vreau sa vad doar in perspectiva modificarii bordului de ph2 modalitatea, sau sa se inteleaga ce vreau sa spun, faptul ca sunt delimitate plasticele in module/repere... am vazut bord de ph1 imbracat si nu m-a impresionat incat sa vreau si eu, dar parca e altceva cand ai o terminatie la un panou si poti face ceva unic.

Volanul nu este lafel de confortabil/ergonomic cum este cel de ph1, stiu asta din exp nu din vazute sau auzite, si ca veni vb mi-am adus aminte ca le-a fost greu sa puna nenorocitul ala de claxon pe un butonasi ieftin.
          Last edited by Mikelangelo; 8 February 2010, 15:08.
          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

se merita, de ce nu? da banul daca ai si iti permiti si esti ca nou in interior, eu am pus bara spate de ph2 pe ph1 si arata altfel si urmeaza bara fata.
            lipsa text

Comment

da bleizer stiu ca ai schimbat bara de spate... e misto am vazut-o!! mas baga si eu dar nu am vopsitor ... si te cam usucat la "meseriasii" pe care nu ii cunosti
              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google