Cum sa-ti faci singur angel eyes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum sa-ti faci singur angel eyes

mai simplu de atat nu se poate.

pe acest site gasiti tot ce va trebuie. in cateva minute totul este gata!

Misto,dar nu cred ca se aplica si la logan pentru ca nu sunt 2 becuri pt lunga si scurta,deci pui numa un cerculet?
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ceva de genu acesta iese din incercarile de mai sus.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sal all ... este primul meu post aici !
        de unde se poate cumpara genul acela de bagheta ?! si mai precis ce este materialul acela acrilic ... bagheta de plexiglass ?!

multumesc !
        LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
        LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

eu zic ca iasa ceva bine, arata bine loganu` cu alea .. decat sa dai 10mil pe alea adevarate
          http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
          http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Originally posted by shokaliptiku
            sal all ... este primul meu post aici !
            de unde se poate cumpara genul acela de bagheta ?! si mai precis ce este materialul acela acrilic ... bagheta de plexiglass ?!

multumesc !
            Da-i un PM la ggd_87 e masina lui...uitate la My Ride ca are topic

Comment

Lam intrebat si eu pe GGD si nu mia zis
              Nici pa ******* nu a zis prea multe
              Doar ca daca ai probleme cu inima sa nu stai langa el (cine ilea facut ) ca ptr ai desface faru atrebuit sa in incalzeasca
              Sincer am vb cu taicamiu si ar vrea si el sa faca sunt de vanzare cerculete dalea la 1 milion 2(cerculete ) da nu stie cum sa desfaca faru si e frica sal incalzeasca astea ca daca il strica bippppp
              sigpic

Comment

sa inteleg ca e secret de stat !? nu vrea sa spuna nimeni de unde se pot achizitona baghete de plexiglas ?!
                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

vinde unu parca kit intreg pt logan

Comment

hmm .. pai pe mine nu ma intereseaza sal cumpar ,,, ci sal fac .. oricum nu o sami deslipesc farurile sa bag cerculetze in ele ... vreau sa vad cum arata si in realitate ... si sami fac ceva de genu in portbagaj ... ceva finutz !

multumesc !
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

nu are rost sa dezlipesti farurile, ca 1 data dezlipite, risti sa iti intre apa, sau se aburesc .. sau si una si alta :|
                      http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                      http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

iese misto dar cred ca daca ar fi folosit niste baghete putin mai groase si ceva care sa lumineze putin mai tare s-ar fi vazut mai frumos pt ca farurile la logan sunt mari si ar merge mai multa lumina...parerea mea

Comment

eu nu inteleg un lucru poate ma lamutiri voi...la ce voltaj merg ledurile astea ca la 12V cred ca imi ia foc masina

Comment

salut!
                            am vazut si o asa ceva in cateva locuri si pana la urma mi-am luat inima in dinti si am zis sa incerc sa o fac si pe asta!! le am de 2 saptamani si intr-adevar implica dezlipirea farului dar merita. am prins ploi gramada si nu am nici un fir de apa in ele, montajul insa a durat 5 ore cu indulgenta si emotii ca s-ar putea crapa vreun far .bafta mea a fost ca l-am intalnit pe Sorin care stie ce face
                            in final am intors priviri in toate deplasarile prin oras.
                            astpet cu nerabdare iarna sa vad cum va ninge in faruri sa stiu daca am facut bine sau nu .
                            cine e curios de rezultat poate sa vada masina la sectiunea "my ride".
                            P.S. cine le face singur e ori foarte tare ori are f mult timp .
                            Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Salut baieti
                              Catallin81,spune si tu ceva preturi pentru modificare,unde le-ai facut sau ma car o adresa ceva,un nr de telefon.
                              Ar fi trebuit o bagheta mai groasa cu un led alb de 10 milimetrii,sunt mult mai fiabile decat cele subtiri de 5 milimetrii si dau o lumina mult mai buna...Eu asa am si pe pozitii,plafoniera.
                              Bafta

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google