Eu mi-am facut pt. proiectoare si au iesit destul de bine. acum ma ocup de electrica si sa vad cum le instalez...
Cum sa-ti faci singur angel eyes
Collapse
X
-
Este o firma in Oradea, Zalder, care vinde FLEXINEON, ce se pot lega direct la 12V insa costa foarte mult, deci numai daca se unesc mai multi si cumpara firul care e de 10 m si 5 mm grosime si 500 RON.... deci , doritori de prin cluj, ce ziceti merita investitia?
despre tubul de plexiglas nu am gasit nimic deocamdata, ar ideea unui a de a folosi bagheta de la jaluzele e chiar super si merita pentru ca jaluzelele pt un geam sunt mai ieftine.
Comment
-
Sa stii ca nu e cu leduri, e un tub luminos, continuu, nu se vad luminite din loc in loc, deci nu cred ca ti-ai impodobit bradul cu asa ceva, acum am primit oferta de la Zalder oradea, ziceau ca e 40,5 RON pt 1 ml, si lungimea minima e de 10 m. si din ce spun baietii trebuie si un invertor care mai costa 70 RON, deci pt aproximativ 150 RON se face loganul cu engel eyes.
Comment
-
Salut. Dupa lungi cautari am gasit.
Bafta daca gasiti tub.
cum sa iti faci Angel eyes singur --> http://www.youtube.com/watch?v=xj6jUxMDDXE
Comment
-
haideti sa va spun eu cum se fac: gasiti pe cineva care lucreaza cu plexiglass si va face cercul perfect cu crestaturi cu tot, fara sa mai modelati voi nimic...eu am un set acasa, vroiam sa il pun pe o nova, dar nu am mai apucat ca am vandut-osigpic
Comment
-
-
intrebarea nu imi este adresata dar imi permit sa raspund eu: asa arata cele facute de mineAttached Filessigpic
Comment
Comment