sall tuturos! si eu am incercat sa fac angel eyes si am reusit ca nu e asa de greu..! nu sunt montate inca pe masina...
Cum sa-ti faci singur angel eyes
Collapse
X
-
eu lam cumparat de la Practicher, baghete de draperie sau asa ceva si sunt in jur de 20 ron...
sper sa gasesti...
bafta si asfalt uscat!
Nu mai cita postul anterior ...se intelege ca lui ii raspunzi.Last edited by valeriuciprian; 25 August 2009, 05:32.ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Pentru angell-uri in farurile stock eu am vazut mai multe variante:
1. Proiector cu xenon(faza lunga+scurta in acelasi proiector plus ca nu deranjati prea tare participantii in trafic) sunt vandute de niste baieti din targoviste blue....
2. Tub flexibil neon sau ceva-- am vazut in doua locuri si la gamamag dar si la site-ul userului Soran - zexstar.
Dezlipirea farului am vazut pe youtube ca se face la cald in cuptor si nu ar trebui sa dureze prea mult (daca lentila e din plastic nu dati vina pe mine!!!).
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Daca puneti in practica vreuna din metodele descrise de mine... anuntati-ma si pe mine pls.
Sper sa nu imi luati postul drept reclama... nu am nimic de-a face cu firmele respective, doar am dat peste ele prin cautarile mele pe net.
Comment
-
Unde gasesc materialele necesare pt angel eyes? sunt din cluj. am vazut ceva ...cica din bagheta de la jaluzele, dat nu se gasesc in comert asa ceva,doar daca iei jaluzelele
ESTE CEVA pe net pe youtube si iti arata "punga " dar este numai pe net daca stie cineva sa dea de veste
ii mai zice bagheta acrilica dar de unde dumnezo gasesti asa ceva. Nici in centrele mari nu am gasit
Comment
-
de unde cumpar nenorocita aia de bagheta?
maine ma duc la prctiker..sa vezi ce fac de nu gasesc...plec),totul e usor de facut daca ai un pic de cunostinta de electronica..rabdare si atat in rest este totul pe net. O intrebare: din filmuletul de pe youtube, tipul nu pune rezistente..aici....nu stiu ce sa zic. daca cineva poate sa zica ceva?
Si mai e ceva: folia aceea reflectoare care vine prin spate, unde prinzi si firele de unde naiba se ia si cum se numeste? cica iti mareste intensitatea luminii...http://www.youtube.com/watch?v=0JSMQk61xQ8. aici se vede tot...dar banda aia nenorocita cum e? daca stie cineva plss
http://www.homedepot.com/webapp/wcs/...368321&cj=true, asta am gasit pe net. Asta e bagheta aia nenorocita acrilica; la noi ..gasesti..pe naiba
Comment
-
Bun pana acum toate bune si frumoase . Cum il montam pe farul original al masini, pentru ca acele baghete de plastic sau ce sunt se vor deforma din cauza calduri de la bec daca desfacem farul.Daca il desfacem cum il mai lipim in asa fel sa nu se mai desfaca si fara sa faca condens.Intreb aceste lucruri pentru ca am aflat de la uni utilizatori ai forumului care au incercat asa ceva si au fost nevoiti sa schimbe farurile.Ce mi sa recomandat sa imi pun in far o lupa dectanta sau cum ii zice care are incorporat in el un cerculet gen angel eye.Am pus cateva poze ca sa va dati seama despre ce vorbesc cand zic de aceea lupa
Comment
-
Am gasit bagheta plexic glass: la PRAKTIKER la jaluzele+am gasit si leduri la firma pretext din cluj-napoca, astazi ma apuc de ele, dar...se zice ca imi trebuie rezistente..am gasit dar unii zic ca iti trebuie de 100mohmi pana in 650de ohmi pe care sa mai cred? daca stie cineva ce fel rezistente sa scrie. In rest ma descurc cu montatu...am deja clienti), mai fac un leu in plus:P
Comment
-
Originally posted by zein View PostAm gasit bagheta plexic glass: la PRAKTIKER la jaluzele+am gasit si leduri la firma pretext din cluj-napoca, astazi ma apuc de ele, dar...se zice ca imi trebuie rezistente..am gasit dar unii zic ca iti trebuie de 100mohmi pana in 650de ohmi pe care sa mai cred? daca stie cineva ce fel rezistente sa scrie. In rest ma descurc cu montatu...am deja clienti), mai fac un leu in plus:P
depinde de culoarea ledurilor pe care le pui in bagheta . Spre ex., ledurile albe au un voltaj mai mare (cca 3,5 v) , decat cele rosii (cca 2V) si necesita rezistente diferite. Da un google cu "calculator rezistente leduri" si iti apar mai multe site-uri in care poti introduce datele si-ti rezulta valoarea rezistentei...
Comment
-
[B]Am facut angele eye si lumineaza foarte slab.Am incercat cu tot felulu de leduri,cu si fara rezistenta,tot nu merge,nu stiu ce sa mai fac .Poate ma ajuta cineva.
[B]Daca ma poate ajuta cineva, pe colly_1228,id-ul de mess astept raspunsul
Comment
-
Ce intelegi prin tot felul de leduri? Ai luat de la magazine dubioase sau te-ai interesat pe net de niste leduri puternice? Eu unul iti recomand sa incerci cu unele superflux( daca mai gasesti cu 4 cipuri si mai bine). Cauta pe site-urile de leduri si experimenteaza.
Comment
Comment