Cum sa-ti faci singur angel eyes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut, ca sa nu se considere reclama o sa iti dau mesaj privat
    Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Pune aici ce vrei sa pui, poate mai intereseaza si pe altii.;)
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai detalii de orice fel o as va dea cu placere Sorin 0726811000, care le si monteaza apropo si daca nu vedeam cu ochii mei cat de greu se desface un far nu credeam pe nimeni. Cand le-am luat eu am dat pe ele 200 lei si montajul se taxeaza in functie de cat de mult dureaza operatia pe ochii masinii.

Comment

si pot s zic si yo ca dureaza.
          Cattalin, de curiozitate,cat a stat la tine? cred k mai putin ca la mine,ca prinsese experinta. la mine a stat vreo 5 ore.
          http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
          : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Originally posted by ggd_87
            si pot s zic si yo ca dureaza.
            Cattalin, de curiozitate,cat a stat la tine? cred k mai putin ca la mine,ca prinsese experinta. la mine a stat vreo 5 ore.
            Pai treaba a inceput pe la 9 seara si la 1 noaptea am plecat de acolo deci 4 ore, dar a lucrat Sorin in continuu. Se taie al naibii de greu farurile alea.

Comment

e si asta o varianta mai ieftina daca nu ai bani de niste angel eyes originali
              sigpic
              astra h 1,7 cdTI

Comment

Stiu de site-ul ala de foarte mult timp dar nu am vazut pe nimeni pe aici pe la noi destul de dibaci sa incerce sa faca asa ceva. Sicner sa fiu, tuburi de sticla daca as avea as incerca sa le indoi (pot sa dau cateva rateuri ca banuiesc ca au pret destul de accesibil). Distractia incepe cand te apuci de partea electrica care nu prea e detaliata. Se pun cumva rezistente inaintea led-urilor? Cum se leaga firele de la pozitii? Nu pare complicat si chiar as vrea sa incerc (cu timpul e mai greu)

Comment

unde pot gasi baghete plexiglas?nu gasesc nicaieriam cautat tot orasulin afara de baghetele de la jaluzele...ce pot sa mai folosesc?!?!

sper ca ma puteti ajuta...astept...
                  Last edited by Cristi_Xp; 18 February 2008, 23:03.

Comment

Pai treba sa desfaci farul,te pricepi ?
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by simona View Post
                      unde pot gasi baghete plexiglas?nu gasesc nicaieriam cautat tot orasulin afara de baghetele de la jaluzele...ce pot sa mai folosesc?!?!

sper ca ma puteti ajuta...astept...
                      Sa muncesti 4-5 ore, si sa risti sa spargi vreun far sau sa iti ploua dupa lucrare in el sau sa iti iei angel eyes?
                      Eu sunt mai puturos, am ales a doua varianta. :P
                      http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

cam cat sa fie diametru la cercuri? si cum le pui in far sa stea?

Comment

Este adevarat ca farurie angel eyes nu se regleaza pe inaltime ?

asa am auzit...
                          Last edited by urobert25; 15 May 2008, 10:26.
                          B-69-URC

Comment

Cam e adevarat
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                              Cam e adevarat
                              pai si atunci mai bine faci acesta modificare, nu le scoti ochii la partenerii de trafic cand ai masina incarcata...

cum urc 3 persoane in spate mai "voluminoase" cum trebuie sa ajustez farurile

B-69-URC

Comment

Interesanta ideea
                                http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google