Salut, ca sa nu se considere reclama o sa iti dau mesaj privat
Cum sa-ti faci singur angel eyes
Collapse
X
-
Pune aici ce vrei sa pui, poate mai intereseaza si pe altii.;)
Comment
-
Pai detalii de orice fel o as va dea cu placere Sorin 0726811000, care le si monteaza apropo si daca nu vedeam cu ochii mei cat de greu se desface un far nu credeam pe nimeni. Cand le-am luat eu am dat pe ele 200 lei si montajul se taxeaza in functie de cat de mult dureaza operatia pe ochii masinii.Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
si pot s zic si yo ca dureaza.
Cattalin, de curiozitate,cat a stat la tine? cred k mai putin ca la mine,ca prinsese experinta. la mine a stat vreo 5 ore.http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
Originally posted by ggd_87si pot s zic si yo ca dureaza.
Cattalin, de curiozitate,cat a stat la tine? cred k mai putin ca la mine,ca prinsese experinta. la mine a stat vreo 5 ore.Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Stiu de site-ul ala de foarte mult timp dar nu am vazut pe nimeni pe aici pe la noi destul de dibaci sa incerce sa faca asa ceva. Sicner sa fiu, tuburi de sticla daca as avea as incerca sa le indoi (pot sa dau cateva rateuri ca banuiesc ca au pret destul de accesibil). Distractia incepe cand te apuci de partea electrica care nu prea e detaliata. Se pun cumva rezistente inaintea led-urilor? Cum se leaga firele de la pozitii? Nu pare complicat si chiar as vrea sa incerc (cu timpul e mai greu)Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Originally posted by simona View Postunde pot gasi baghete plexiglas?nu gasesc nicaieriam cautat tot orasulin afara de baghetele de la jaluzele...ce pot sa mai folosesc?!?!
sper ca ma puteti ajuta...astept...
Eu sunt mai puturos, am ales a doua varianta. :P
Comment
-
-
Comment