Cum sa-ti faci singur angel eyes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu mi-am facut pt. proiectoare si au iesit destul de bine. acum ma ocup de electrica si sa vad cum le instalez...

Comment

Dar nu se poate sa existe si un fir (flexibil) cu leduri care sa fie introdus prin orificiul becului halogen ?

parca am vazut ceva de genul asta...si atunci nu mai este nevoie sa desfaci farul...
      B-69-URC

Comment

Daca gasesc asa ceva o sa va dau de stire...
        duminica as vrea sa ajung prin vitan (sa vad daca gasesc)
        B-69-URC

Comment

Este o firma in Oradea, Zalder, care vinde FLEXINEON, ce se pot lega direct la 12V insa costa foarte mult, deci numai daca se unesc mai multi si cumpara firul care e de 10 m si 5 mm grosime si 500 RON.... deci , doritori de prin cluj, ce ziceti merita investitia?
          despre tubul de plexiglas nu am gasit nimic deocamdata, ar ideea unui a de a folosi bagheta de la jaluzele e chiar super si merita pentru ca jaluzelele pt un geam sunt mai ieftine.

Comment

Partea cu tubul luminos ma fascineaza si pe mine cum are a4 sport sau a6 nush exact
            am vazut oricum la taximetristi tub din acela cu leduri cum pun eu prin brad))))) dar daca reuseste cineva ceva fac si eu

Comment

Sa stii ca nu e cu leduri, e un tub luminos, continuu, nu se vad luminite din loc in loc, deci nu cred ca ti-ai impodobit bradul cu asa ceva, acum am primit oferta de la Zalder oradea, ziceau ca e 40,5 RON pt 1 ml, si lungimea minima e de 10 m. si din ce spun baietii trebuie si un invertor care mai costa 70 RON, deci pt aproximativ 150 RON se face loganul cu engel eyes.

Comment

Flexi neon puteti gasii si in Buc la gamamag.ro la doar 30 ron/m daca luati peste 10 m cica fac reduceri de 40%

Comment

pe you tube am vazut mai demult de la A la Z cum se fac angelurile

Comment

pai ia cauta din noi filmuletul si pune un link aici sa vedem si noi. poate vor unii sa isi faca.

Comment

Salut. Dupa lungi cautari am gasit.
                      Bafta daca gasiti tub.
                      cum sa iti faci Angel eyes singur --> http://www.youtube.com/watch?v=xj6jUxMDDXE

Comment

haideti sa va spun eu cum se fac: gasiti pe cineva care lucreaza cu plexiglass si va face cercul perfect cu crestaturi cu tot, fara sa mai modelati voi nimic...eu am un set acasa, vroiam sa il pun pe o nova, dar nu am mai apucat ca am vandut-o
                        sigpic

Comment

iei de la bmw de alea turcesti sunt 2mil perechea...

Comment

Originally posted by dymos90 View Post
                            Eu mi-am facut pt. proiectoare si au iesit destul de bine. acum ma ocup de electrica si sa vad cum le instalez...
                            si de unde ai cumparat material si ce fel de material? poti sa dai mai multe detalii? eventual cateva poze postate cu ce a iesit.

Comment

intrebarea nu imi este adresata dar imi permit sa raspund eu: asa arata cele facute de mine
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Are cineva un tutorial cu demontarea sticlei de pe far?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google