Salut. Caut pe cineva din Bucuresti posesor de Dacia Logan cu modificari exterioare care doreste sa faca ceva si cu interiorul. Fara costuri din partea proprietarului vreau sa imbrac panoul de pe consola centrala in fibra de carbon pentru a vedea toata lumea cum arata. Sa spunem ca e un fel de reclama tocmai de aceea nu voi solicita plata. Evident ca nu voi putea face asta pentru mai multe persoane asa ca hai sa stabilim niste conditii. De fapt singura conditie este ca respectiva masina sa fie deja tunata optic. In rest... primul venit primul servit cred ca este cea mai fair-play metoda. Precizez ca demontarea si montarea panoului se va face de catre proprietarul masinii. Va rog sa-mi prezentati niste fotografii cu masinile voastre, ok? Merci mult.
Cosmetizare ornament bord fibra de carbon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu unul habar nu am despre ce este vorba. Pune o poza cu ceva de genul asta. Poate asa gasesti si o persoana doritoare.
Comment
-
Vrea sa imbrace fatada consolei centrale (partea argintie) in fibra de carbon din ce am inteles eu.
Comment
-
Exact, panoul argintiu va fi imbracat cu un strat de fibra de carbon dupa ce vom trata suprafata antireflexie (sa nu se vada argintiu printre fibre, totul va fi perceput ca fiind fibra de carbon in mai multe straturi). Mentionez ca operatiunea este definitiva, nu se va mai putea reveni la suprafata initiala. Fibra poate fi de doua feluri: plain weave (incalecare in unghi de 90, reflexii verticale si orizontale) sau twill 2x2 (incalecare de tip zig-zag, reflexii pe diagonala in ambele sensuri in functie de caderea luminii). In ambele cazuri finisarea este de tip "oglinda" cu efect 3D in profunzime. In imagine puteti vedea un ornament interior imbracat cu fibra de carbon tip twill 2x2 de 200 g/mp.Attached Files
Comment
-
Daca iti trimit prin posta o consola,inele aeratoare si manere interioare usi le poti face,masina o poti vedea la My Ride "un logan oarecare".Sa vedem daca se asorteaza la rosioara mea.Toate cheltuielile cu posta le suport eu,avantajul tau este ca pozele cu masina raman ca reclama,chiar daca eu ulterior revin la acestea care le am pe masina in caz ca nu imi plac cele facute de tine.Am si tapiserie neagra prestige si cred ca se asorteaza cu fibra carbon.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostDaca iti trimit prin posta o consola,inele aeratoare si manere interioare usi le poti face,masina o poti vedea la My Ride "un logan oarecare".Sa vedem daca se asorteaza la rosioara mea.Toate cheltuielile cu posta le suport eu,avantajul tau este ca pozele cu masina raman ca reclama,chiar daca eu ulterior revin la acestea care le am pe masina in caz ca nu imi plac cele facute de tine.Am si tapiserie neagra prestige si cred ca se asorteaza cu fibra carbon.
Comment
-
Ma incanta si pe mine ideea de a imbraca consola centrala aeratoarele si manerele usilor in "alt ceva"...in cat timp se face operatia si cat ar costa aceasta operatiune exceptand costurile de transport?In prezent bordul meu arata ca in foto de mai jos (cunsola si aeratoarele sunt cu folie care imita folia tip carbon)...e ok din punctul meu de vedere dar si mai interesat as fi de proiectul tau.Multumesc.Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostMa incanta si pe mine ideea de a imbraca consola centrala aeratoarele si manerele usilor in "alt ceva"...in cat timp se face operatia si cat ar costa aceasta operatiune exceptand costurile de transport?In prezent bordul meu arata ca in foto de mai jos (cunsola si aeratoarele sunt cu folie care imita folia tip carbon)...e ok din punctul meu de vedere dar si mai interesat as fi de proiectul tau.Multumesc.
Comment
-
Asa arata manerele de usi ca sa-ti faci o idee daca te intereseaza.Attached Files
Comment
-
unde anume se va face operatia asta? (in ce oras) eu as putea trimite ornamentele bordului (plansa din consola, inelele areatoare,manere exterioare dar si cele inerioare)
intrebare: ai putea sa mai imbraci si alceva in carbon? (volan, maner frana mana,etc...)sigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
Originally posted by VDO_racing View Postunde anume se va face operatia asta? (in ce oras) eu as putea trimite ornamentele bordului (plansa din consola, inelele areatoare,manere exterioare dar si cele inerioare)
intrebare: ai putea sa mai imbraci si alceva in carbon? (volan, maner frana mana,etc...)
Comment
Comment