Cosmetizare ornament bord fibra de carbon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

online24hh vreau si io faruri ca ale tale,se gasesc in comert.

,,io''eu
    Last edited by andrei; 15 February 2008, 20:54.

Comment

Originally posted by ana_cip2000 View Post
      online24hh vreau si io faruri ca ale tale,se gasesc in comert.
      daca vrei poti sa dai comanda pe site-ul asta si le primesti acasa prin curier

Comment

Originally posted by online24hh View Post
        eu am zis ca omul fuge cu consolo
        Glumeam .....!!!! a doua oara ) ce i-mi plac glumele mele ;))
        Na fugit nimeni sa ratacit pe nush unde )) sa nu zic ca ai dreptate )) glumim si noi ca daia e forum da sunt curios cum arata.....manerele exterioare ai putea sa le imbraci???
        sigpic

Comment

baiatu care a trimis plasitcaraie la carbonare , da comanda la silviu vezi ca a adus de prestige la preturi bune

sigpic

Comment

Am de prestige acum pe masina, alea erau cele vechi.Totusi sa mai asteptam, poate nu este ce credeti voi,eu am incredere in oameni !
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

da ... asteptam poze si preturi.
              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

eu glumeam eu mias face oglinzile si inca ceva nu divulg cai secret... idea e ca, fibra aia nu ingroasa? el le imbraca in fibra sau ia mulaju si face 100&#37; din fibra?

sigpic

Comment

Cred ca doar aplica o folie f subtire.
                  Erau la SIAB unii care faceau pe loc treaba asta. Un vas mare de apa, puneau o foita pe apa si apoi veneau cu piesa de modificat peste foita si o introduceau in apa. O tineau putin sub apa si ....... gata.
                  Sper ca ati inteles. Eu i-am vazut facand asta, dar nu am talent la scris, sa explic.
                  http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

prea multe vreti...si moca...cine stie cine ia-u razuit panoul central )) poate o fi o gluma poate ceva serios

Comment

Hai man ca mi s-a lungit gatul dupa pozele alea cu carbonul .
                      "cromul este placerea mea"
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by kalagura View Post
                        Asa arata acum componentele primite de la Dan. Ne reintalnim poimaine cu noua lor infatisare, chiar daca nu vor fi inca finisate
                        Au trecut 21 de zile !
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

21 egal cu 3 ori 7 si 3 si 7 sunt considerate cifre magice... deci prin magie ia uitate sub presu de la usa nu sunt acolo?
                          vad ca nici mie nu mi-a raspuns la intrebare: le acopera cu fibra sau le ia mulaj si le face 100&#37;din fibra

sigpic

Comment

OFF-topic Va rog mult...nu mai postati pana nu posteaza initiatorul topicului(cel care face operatiunea de " imbracare " cu folie de carbon)...pentru ca am emotii de cate ori vad ca sa postat in acest topic...
                            On -topic...inca astept si eu...cu toate ca am carbon(ma rog...folie carbon) prin masina.
                            sigpic

Comment

Salutare si rusine mie... Asta e situatia... A trebuit sa alerg dupa cai verzi pe pereti in loc sa-mi vad linistit de treaba. Pentru inceput iata niste poze cu consola centrala. Nu este gata, urmeaza o serie de finisari in noaptea asta si la fel si pentru restul elementelor. Hai sa lamurim ceva: drone a spus de cei care faceau pe loc la SIAB chestia asta... Ei bine, nu faceau chestia asta ci doar puneau autocolant cu imprimat cu ceva care se doreste a fi o copie fidela a texturii carbonului. Spre deosebire de ei eu folosesc chiar fibra de carbon. Si nu pot sa ma folosesc de un vas cu apa si gata din pacate... Ca sa mai raspund si altora: pentru Dan execut o "imbracare" cu fibra insa se poate executa integral din fibra de carbon. Singura problema care apare sunt prinderile... Toate "picioarele" alea de pe spate ridica probleme pentru ca ar cere prea mult timp ca sa le fac tot din carbon deoarece sunt mult prea mici si migaloase. Daca aveti voi vreo solutie eu pot sa fac fetele fara probleme integral din fibra de carbon si mi-ar fi si mai usor decat sa imbrac una existenta.
                              SoNyKel: fibra este foarte foarte subtire. Ingrosarea apare de la rasina insa poate fi controlata intr-o anumita masura. Daca am de facut piese de la zero e mult mai bine deoarece pot folosi cateva tehnici care imi permit sa controlez foarte bine raportul ideal intre fibra si rasina si obtin un obiect foarte rezistent si foarte foarte usor.
                              Attached Files

Comment

Sorry, n-am folosit blitz si avand un bec nu tocmai puternic pozele au iesit cam galbui. Data viitoare adica maine voi posta poze facute la lumina zilei ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google