Cosmetizare ornament bord fibra de carbon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu o sa fiu sincer cu tine...Te superi bine...Nu te superi iarasi e bine...
    Nu prea mai convins cu consola...Mi se pare ca sunt cateva deformatii pe consola?
    sigpic

Comment

Imi dadeam si eu cu parerea, ca tu lipseai din peisaj.
      Asteptam si alte poze cu mai multa lumina.
      http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
        Eu o sa fiu sincer cu tine...Te superi bine...Nu te superi iarasi e bine...
        Nu prea mai convins cu consola...Mi se pare ca sunt cateva deformatii pe consola?
        Dupa ce o sa pun si pozele cu obiectele finisate vei vedea ca nu sunt deformatii. De suparat nu ma supar ca nu am de ce. Vorbim si noi ca de aia suntem pe un forum, nu?

Originally posted by drone View Post
        Imi dadeam si eu cu parerea, ca tu lipseai din peisaj.
        Asteptam si alte poze cu mai multa lumina.
        Ok, ok, le vine si lor randul.

daca vrei sa raspunzi la mai multe mesaje, dai "multiquote", semnul cu ghilimele de langa butonul "quote" la posturile ce vrei sa le citezi, iar la ultimul dai simplu "quote" si va arata ca mesajul asta editat. nu e nevoie sa postezi consecutiv
        Last edited by Seba; 5 March 2008, 11:39.

Comment

Am aparut si eu in peisaj,cand crezi ca vor fi gata finisate toate pieseleca mi s-a lungit gatul tot asteptand ?Hai ca ne-ai fiert in suc propriu pe toti asteptand pozele ! Pe masina cand crezi ca vor putea fi puse,ca vreau sa ma dau mare la ******* day.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Maine pun poze facute la lumina zilei cu obiectele finisate. Inca o data imi cer scuze pentru "fierbere"... Sorry...
            Pe masina le pui imediat cum ajung la tine deoarece s-a cam dus frigul si a luat si problemele cu el ;)

si nu se citeaza niciodata ultimul post. se subantelege ca raspunsul se refera la respectivul...
            Last edited by Seba; 5 March 2008, 11:40.

Comment

Salut.Cred ca am aparut prea tarziu dar ma intereseaza pe mine sa pun consola centrala la bataie ca sa zic asa (asta daca mai ai nevoie).Mentionez ca am avut bari la logan da le-am spart si am standard acum pana imi cumpar altele.Daca mai este de actualitate contacteaza-ma pe id mess: Cristi_thekid85

Comment

Arata bine
                sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Numai bine .....tot respectul
                  sigpic

Comment

Dragutz....dar ai de gand sa pui acele poze cu finisarile?

Comment

Cam cati bani ai cere ca sa imbraci consola centrala,aeratoarele?Asa estimativ.

Comment

Originally posted by alexgame View Post
                        Cam cati bani ai cere ca sa imbraci consola centrala,aeratoarele?Asa estimativ.
                        Vezi ca am scris pe prima pagina parca. Legat de poze... sincer am uitat sa mai pun poze in faze intermediare asa ca ca ceva mai tarziu o sa pun poze cu ele asa cum au ajuns acum

Comment

Arata bine, cand sunt gata sa le montam,sa vedem cum arata pe masina ?In momentul cand pun aceste elemente cu carbon o sa demontez toate cromaciunile,o sa fie totul ROSU si NEGRU.Am cumparat masca fata si chestia aia ce vine montata pe bara spate din kitul tuning Dacia,care vor fi vopsite cu negru mat.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Vreau si eu arata super tare mult noroc in continuare
                            sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Originally posted by kalagura View Post
                              Manere sau clante, nu stiu, spuneti-le cum doriti...
                              Da domnu'. Arata bine. Bravo. Dane, dupa ce le pui pe masina sa te opresti odata pe la Buzau sa le vad si eu pe viu.
                              http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google