Cosmetizare ornament bord fibra de carbon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa vedem cum arata daca o sa ai ce sa arati (in caz ca ajung)
    LoganClub Craiova

Comment

Stati putin ca i-a mai dat inca cineva de pe forum niste piese si inca nu cred ca le-a primit. Persoanei respective i sa spus ca plasticele lui Dan Gutu sint trimise. Ce sa insemne asta?

Comment

Poate au fost trimise via FRANTA ...

B-69-URC

Comment

Domnilor nu stiu cat e de serios tipul, dar cred ca treaba face destul de buna (judecand dupa poze). astept si ca si voi poze cu minunea
          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Eram curios dar cred ca mi-a trecut ,s-au calmat toti, nimeni nu mai vrea sa-si traga carbon pe plasticuri..........,no asta -i problema o firma serioasa,sau un tip super serios care face chestiile aste rapidos,nu se gaseste?
            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Iti dai seama citi clienti ar fi avut daca era serios? Dar poate nu are nevoie de bani.

Comment

Misterul se adanceste, efectul curentului Cioaca isi face simtita prezenta, draga meseriasule ai plecat s-o cauti pe ELODIA?......... deci DAN nu a primit piesele trimise?

Comment

Stiti voi cum sunt meseriasii astia...nici care nu sunt de cuvant.Si care abia asteapta sa faca ceva,nu sunt cautati
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu. Nu le-a primit. Mai este si Avionul negru in aceeasi situatie.

Comment

• ) tare ma ! Bine ca nu ati trimis la ala toata masina ! )

Comment

• Bine despre mine era vorba. I-am dat sa mi le faca, dupa 3 saptamani inca NU SE APUCASE, ATENTIE! Nu se apucase. I-am zis sa mi le dea inapoi, mi le-a dat NEATINSE. Este un om foarte neserios din pacate, dan gutu imi pare rau daca ti-ai luat teapa, se mai intampla. NU RECOMAND DELOC, feriti-va de omul asta ca isi bate joc de voi! Sincer, asta am patit. Chiar imi pare rau, dar asta merita: adevarul.

CLOSE TOPIC pls pentru ca ala oricum n-o sa mai intre ... degeaba scriem
                        Last edited by 555SSS; 17 June 2008, 15:12.

Comment

• Bine ca le-ai primit neatinse ,decat deloc........ Mai cautam meseriasi , dar meseriasi care ce zic si fac,...........Si nu dispar.......

Comment

• Close Topic !!!!

Comment

• Avionule, daca-l stii pe tip ..De ce nu vorbesti cu dan, sa mergi tu cand ai timp sa iei si plasticele lui de la "bulgar" si sa i le trimiti tu ? Ca de la neseriosul acela nu cred ca le mai vede...

Comment

• Pe mine nu ma intereseaza acele plastice, sunt fara voloare,dar caracterul omului,a mai si postat ca piesele sunt gata dar a uitat sa le trimita.Asa sunt unii oameni domnule, NU AI CU CINE, NISTE ...... ,continuarea o sti cu totii.
                                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google