Sa vedem cum arata daca o sa ai ce sa arati (in caz ca ajung)
Cosmetizare ornament bord fibra de carbon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Eram curios dar cred ca mi-a trecut ,s-au calmat toti, nimeni nu mai vrea sa-si traga carbon pe plasticuri..........,no asta -i problema o firma serioasa,sau un tip super serios care face chestiile aste rapidos,nu se gaseste?
Comment
-
Misterul se adanceste, efectul curentului Cioaca isi face simtita prezenta, draga meseriasule ai plecat s-o cauti pe ELODIA?......... deci DAN nu a primit piesele trimise?
Comment
-
Stiti voi cum sunt meseriasii astia...nici care nu sunt de cuvant.Si care abia asteapta sa faca ceva,nu sunt cautatiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Bine despre mine era vorba. I-am dat sa mi le faca, dupa 3 saptamani inca NU SE APUCASE, ATENTIE! Nu se apucase. I-am zis sa mi le dea inapoi, mi le-a dat NEATINSE. Este un om foarte neserios din pacate, dan gutu imi pare rau daca ti-ai luat teapa, se mai intampla. NU RECOMAND DELOC, feriti-va de omul asta ca isi bate joc de voi! Sincer, asta am patit. Chiar imi pare rau, dar asta merita: adevarul.
CLOSE TOPIC pls pentru ca ala oricum n-o sa mai intre ... degeaba scriemLast edited by 555SSS; 17 June 2008, 15:12.
Comment
-
Bine ca le-ai primit neatinse ,decat deloc........ Mai cautam meseriasi , dar meseriasi care ce zic si fac,...........Si nu dispar.......
Comment
-
Pe mine nu ma intereseaza acele plastice, sunt fara voloare,dar caracterul omului,a mai si postat ca piesele sunt gata dar a uitat sa le trimita.Asa sunt unii oameni domnule, NU AI CU CINE, NISTE ...... ,continuarea o sti cu totii.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment