Firme Care Se Ocupa Cu Tuning De Masini !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Firme Care Se Ocupa Cu Tuning De Masini !!

As vrea sa stiu daca cunoasteti firme care se ocupa cu tuning de masini specializate pe Logan .. si care desigur sa faca ceva de calitate ..
    Si daca puteti posta adrese .. site`uri .. sau numere de telefon ale celor in cauza ..

In Brebu e un service care e specializat pe logan..omu e chiar bun dar e foarte ocupat ...i-l cheama LARY si nr de tel e : 0723315337

Comment

incearca la west coast custom berlin ) ...

Comment

Da mersi Loganu .. azi e ziua cand ti-ai luat glumele la tine ??
        Mersi Daddy .. o sa il caut cat de curand ..

Comment

CATALOG TUNING CU DE TOATE....http://www.rieger-tuning.de/0_BK_2010_DE/index.html
          Allways on the move ...
          http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

si dacia unde e ? )

Comment

Of Logane mereu ai tu ceva de spus, sa nu-ti scape nimica )), pacoste de om ce esti
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Le zice bine .. acum depinde de fiecare cat de dezvoltat are simtul umorului )

Comment

Mersi frumos anca .. eu vreau sa imi fac un upgrade la exterior .. bara fata pot sa iau de la berlina , dar vreau si bara spate si pragurile .. si vreau sa fie toate la fel .. si sa le fac custom ..

Comment

Eu as dori sa stiu unde pot schimba motorul si pune un sistem audio decent pe un logan 1.6 MPI 90cai si sa il schimb intr-unu diesel.......vreau sa ii fac chestia asta cadou lui fratimiu ca nu vrea sa schimbe niciodata loganul....a ajuns la 50 000 de kilometri si nu vrea sa o lase pana la 200 000.....si vroiam sa ii usurez cheltuiala cu benzina si ca/ cadou sa ii pun un sistem audio decent..... .stiti cumva undeva de calitate in Bucuresti sau in apropiere de Bucuresti?

Comment

here we go again

sigpic

Comment

Stai sa inteleg vrei sa transformi motorul pe bezina de 1,6 in diesel de 1,6?
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by nairdat View Post
                          Eu as dori sa stiu unde pot schimba motorul si pune un sistem audio decent pe un logan 1.6 MPI 90cai si sa il schimb intr-unu diesel.......vreau sa ii fac chestia asta cadou lui fratimiu ca nu vrea sa schimbe niciodata loganul....a ajuns la 50 000 de kilometri si nu vrea sa o lase pana la 200 000.....si vroiam sa ii usurez cheltuiala cu benzina si ca/ cadou sa ii pun un sistem audio decent..... .stiti cumva undeva de calitate in Bucuresti sau in apropiere de Bucuresti?
                          Daca e pe bune postu,il furi,il vinzi,ii cumperi unu diesel si gata.

In rest...
                          sigpic
                          !

Comment

Suntem cam off-topic, dar de cat sa cumperi alt motor sau sa modifici pe cel existent intr-un diesel, mai bine pui GPL si scapi mai ieftin
                            sigpic

Comment

salut baieti.As vrea sa imi spuneti si mie, cam care sunt cele mai mari firme/service-uri de tuning din romania si eventual niste date de contact.Ma refer la firme care modifica in special motorul,evacuari etc.ms anticipat.stima

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google