If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
As vrea sa stiu daca cunoasteti firme care se ocupa cu tuning de masini specializate pe Logan .. si care desigur sa faca ceva de calitate ..
Si daca puteti posta adrese .. site`uri .. sau numere de telefon ale celor in cauza ..
Mersi frumos anca .. eu vreau sa imi fac un upgrade la exterior .. bara fata pot sa iau de la berlina , dar vreau si bara spate si pragurile .. si vreau sa fie toate la fel .. si sa le fac custom ..
Eu as dori sa stiu unde pot schimba motorul si pune un sistem audio decent pe un logan 1.6 MPI 90cai si sa il schimb intr-unu diesel.......vreau sa ii fac chestia asta cadou lui fratimiu ca nu vrea sa schimbe niciodata loganul....a ajuns la 50 000 de kilometri si nu vrea sa o lase pana la 200 000.....si vroiam sa ii usurez cheltuiala cu benzina si ca/ cadou sa ii pun un sistem audio decent..... .stiti cumva undeva de calitate in Bucuresti sau in apropiere de Bucuresti?
Eu as dori sa stiu unde pot schimba motorul si pune un sistem audio decent pe un logan 1.6 MPI 90cai si sa il schimb intr-unu diesel.......vreau sa ii fac chestia asta cadou lui fratimiu ca nu vrea sa schimbe niciodata loganul....a ajuns la 50 000 de kilometri si nu vrea sa o lase pana la 200 000.....si vroiam sa ii usurez cheltuiala cu benzina si ca/ cadou sa ii pun un sistem audio decent..... .stiti cumva undeva de calitate in Bucuresti sau in apropiere de Bucuresti?
Daca e pe bune postu,il furi,il vinzi,ii cumperi unu diesel si gata.
salut baieti.As vrea sa imi spuneti si mie, cam care sunt cele mai mari firme/service-uri de tuning din romania si eventual niste date de contact.Ma refer la firme care modifica in special motorul,evacuari etc.ms anticipat.stima
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment