Firme Care Se Ocupa Cu Tuning De Masini !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by maritatita View Post
    salut baieti.As vrea sa imi spuneti si mie, cam care sunt cele mai mari firme/service-uri de tuning din romania si eventual niste date de contact.Ma refer la firme care modifica in special motorul,evacuari etc.ms anticipat.stima
    Iti zic ca toti se dau mari ca stiu sa faca, sa modifice motoare, etc, dar daca in rogi sa calculeze o evacuare nu stie, sau care este cursa unui piston. Ai grija pe mana la cine lasi masina, daca vrei sa umbli la motor.

Succes!
    LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

da.de asta vam intrebat pe voi.ma gandem ca poate stiti vreo firma serioasa care aduce si asigura si montaj ca de parliti care fac motoare la coltul blocului sunt satul.ms oricum.daca poate stie cineva tuneri seriosi din romania ii rog sa posteze in continuare.sanatate

Comment

planuri mari pentru noul an mihaitsa observ la tine,asa cum a spus si dady sunt cei de la brebu Lars auto,am vazut cateva masini preparate de ei prin Prahova,insa nu stiu cat de mult au suferit masinile modificari ale performantelor,ma refer aici la altceva in afara de niste arcuri sport si o evacuare.Te invit sa facem o plimbare la serviceul lor dupa Anul Nou.

Comment

Originally posted by maritatita View Post
          da.de asta vam intrebat pe voi.ma gandem ca poate stiti vreo firma serioasa care aduce si asigura si montaj ca de parliti care fac motoare la coltul blocului sunt satul.ms oricum.daca poate stie cineva tuneri seriosi din romania ii rog sa posteze in continuare.sanatate
          Dar cam ce ai dori sa faci la masina mai exact? ai o lista cu modificarire care le doresti? Poate te ajutam sa iti faci masina singur...
          LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

am un logan 1.5 al parintilor de care nu ma pot atinge,ca deh... e al lor.dar mai am si un e30 la care as vrea sa-i fac un trasplant de motor,sa-i pun 2.5 24v + turbo + sistem complet evacuare,rescriere ECU ar fi mai multe,dar nu prea am bani acum,si nush cine ar putea sa-mi faca toate acestea,ca eu nu prea ma pricep.Si de asta intrebat de firme specializate in tuning pe segmentul motor.sanatate

Comment

Problema e destul de complicata, vorbind din partea financiara, ca si costuri se va ridica destul de mult modificarile pe care le vei face, BMW este o masina destul de scumpa la tuning. Un motor il gasesti usor, si se rezolva repede cu montatul, evacuare se face, ecu se face, la partea cu turbo acoloe mai complicat ca tre sa umbli si in motor daca vrei sa faci ceva calumea, pistoane decomprimare motor, si in plus tre sa faci ecu dupa ce ai montat turbo pt ca va trebui rescris iar, si alti bani. Ca si recomandare eu as propune sa pui un set de frane bune, o suspensie racing, un diferential autoblocabil, si vei simti o schimbare foarte mare.

Succes!
              Cu prietenie
              Sorin

Comment

desigur.m-am gandit si la suspensii,ca si asa vreau sa o las pe burta,ECu oricum nu il fac decat dupa ce montez turbo,dar am inteles ca ar tine internele stoc pana la un 250+cp ca mai sus tre sa schimb injectoarele,m-am gandit la bosh 330 sau poate chir mai mari,eglator presiune benzina,alta pompa de benzina,pistone forjate,biele,bolti si mai sunt da nu imi mai vin in minte acuma.poate cu aceste modificari voi putea ajunge la un aproximativ 400hp,cam asta e telu,dar sa fac rost de bani mai intai.asa as avea eu acuma ceva parale, de un motor 2.5 24v,dar vreau sa strang toti banii gramada ca sa fac tot ce tine de motor odata,ca pe bucati ma apuca groaza.Multumesc mult pentru raspuns,poate o sa te contactez dap ce fac rost de bani,sa te ma iintreb una alta.
                Cu respect,
                IONUT.

Comment

imi spune si mie cineva firma din brebu lars are vreun site ceva sa pot vedea si eu un tuning la un logan?

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google