Cum desfac Farul Logan ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum desfac Farul Logan ?

salut .. cum desfac si eu farul de la logan ? scuze daca am gresit postarea
    LED auto SMD W5W C5W BA9S P21W ,LED CANBUS ( fara eroare de bec ars in bord ),XENON AUTO mid-slim,slim,pro canbus - CALITATE GARANTATA CONSTANTA

Vrei sa schimbi farul? Vrei sa schimbi becul? Ce vrei sa faci?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Probabil ca vrea sa desfaca farul sa vada ce are in el.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Il incalsezti bine si tai siliconu care desparte geamul farului de restu .. asta e singura solutie.. dupa ce termii treaba il lipesti la loc. Cica ar merge incalzit in cuptoru cu microunde.

Comment

Vreau sa scot geamul in principiu .. ptr a monta niste angel
          eu am un feon de 1400 w oare e bun ptr incalzire ?
          LED auto SMD W5W C5W BA9S P21W ,LED CANBUS ( fara eroare de bec ars in bord ),XENON AUTO mid-slim,slim,pro canbus - CALITATE GARANTATA CONSTANTA

Comment

sper sa nu vorbesc prostii, dar daca il bagi la cuptor nu cred ca e o solutie buna pentru ca e plastic, nu sticla, daca era din sticla, era buna ideea...

Comment

Cu feonu ala i perfect numa st mai ajute cineva tu sa incalezesti si el sa taie sau invers.

Comment

Cu feon reusesti sigur. asa am desfacut eu si farurile alea din fabrica si cele cu angel eyes. dar munca e prea mare. la cele din fabrica am stat vreo 4 ore,cu un baiat care asta face. plus ca nu prea reusesti sa scoti sticla fara sa se crape un pic. la mine sa crapat la coltul acela ascutit. acolo nici nu prea ai cum sa tai cu ceva.
                oricum bafta si foloseste un feon puternic de 2000w (da sa nu te uiti la cat vine factura de lumina pe urma )
                http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Ia frate 2 surubelnite si punete pe treaba ..........
                  sigpic

Comment

Da... eu am unul de 1400w . sper sa pot desface.. multumesc mult baieti

Comment

si pt schimbare bec tot cu manarii dastea dastea se procedeaza?

Comment

Nu, becul se schimba din interiorul farului, din capota.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                          Nu, becul se schimba din interiorul farului, din capota.
                          se poate andrei si niste informatii mai amanuntite in legatura cu lucrul asta?pentru ca am o cunostinta la care i s-a ars becul pe stanga si as vrea sa stiu cum sa-l schimb
                          PS:scuze de offtopic, dar becurile acelea de prin metro Osram Cool Blue,is ceva de ele ?!ms
                          sigpic

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=sr-dA...layer_embedded poftim

Comment

pentru demontarea farului trebuie sa demontezi inainte bara fata are un surub sus care il poti desface cand ridici capota si doua jos la care nu poti ajunge decat daca dai bara jos, o sa le vezi dupa ce demontezi.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google