Boxe, Boxe Si Iar Boxe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Boxe, Boxe Si Iar Boxe

Salutare tuturor membrilor acestui club!M-am decis sa schimb si eu boxele de pe masina, precizez ca nu vreau decat boxe ovale pe spate si boxe pe fata, fara subwoofer si fara statii.Acum va rog sa ma ajutati pe ce brand sa merg: SONY sau MAGNAT ?
    .As dorii sa stiu daca boxe de 40w-60w pe fata si de 60w-80w cele de pe spate merg bine doar pe un player auto care are 4x50w
    Last edited by alex.dinca91; 6 March 2010, 08:01.
    Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Bine ai venit printre noi!!!

Eu as zice sa nu-ti iei ovale pe spate. Nu stiu ce varianta de logan ai, dar daca ai si a treia centrura de siguranta cu chiu cu vai o sa-ti inchapa numai si numai cu un inel adaptor.
    Ce o sa-ti recomande oricine care are deja ceva experienta in domeniu, va fi sa-ti iei 2 seturi de sisteme de boxe rotunde, adica mid basi si tweetere.
    Cumperi 4 inele adaptoare, fiindca locasurile standard din logan sunt pentru boxe de 13cm diametru iar ar fi bine sa-ti pui de 16,6cm diametru. In functie de ce buget dispui, nu ar strica sa-ti si insonorizezi usa.
    Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le cunosti sa-ti faci o idee si pentru asta ar trebuii sa studiez un site de specialitate cum ar fi Be-Loude punct ro, au si ei forum.
    In mare cam asta ar fi.
    Bafta.

Comment

trebuie sa pui difuri de 16,5 pe fata + inel mdf iar pe spate merg de 13.ca sa simti ceva ideala e insonorizarea usilor fata(cel putin,exista solutii alternative daca nu iti permiti stp sau dynamat)dar ne amplificate nu o sa sune cum te astepti.playerul nu are 4x50w ci max 4x22w rms iar pentru ca un dif sa sune bine trebuie''dat'' in el cu peste 3/4 din puterea lui
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

eu la preferance am pus pe spate difuzoare pe 17 fara nici un inel fara nici o modificare.au avut loc in gaura aia

Comment

difuzoare ci nu boxe

astea sunt difuri-le mele, acum ramane la aprecierea ta firma, modelul, puterea si designe-ul care ti-l doresti, eu sunt foarte multumit de ele si nu am de gand sa le schimb!
          Attached Files
          lipsa text

Comment

incap si pe spate ovale fara probleme ...... eu am avut niste monstrii in spate si tot au incaput jbl t595
            Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Eu am alte idei in cap.
              Imediat ce imi voi permite, imi voi schimba si eu sistemul stock din masina, dar voi elimina boxele de pe polita.
              Ideea este ca sunt prea aproape de urechi si daca e dat mai tare muzica o incomodeaza pe cei din spate. Daca mai instelezi si boxe mai tari e si mai rau. Voi muta boxele de pe polita in usa spate jos, este loc, trebuie facute mici modificari, dar se poate.
              In mod sigur asa voi face.

Comment

Eu am ovale pe spate,dar am taiat din tabla...Exista si varianta sa-ti iei cu inel adaptor sa nu tai tabla...dar boxe de 13 pe spate...nu merita.Pune ceva puternic pe spate,pentru ca intra in rezonanta cu portbagajul si se aude bine.
                sigpic

Comment

eu zic sa nu va mai agitati si sa nu induceti omu in eroare,

in primu rand ce vrei sa faci, sa pui boxe sau sa ai muzica, le amplifici sau nu?
                  in al 2-lea rand ... merg ovale 6x9 pe spatecu taiat tabla, sau fara taiat cu inel adaptor, si medie de 20 chiar

domnu dani, la un sistem cu pretentii, la care dai tare, boxele fata duc db, boxele spate sunt doar de completare, in nici un caz sa faca fata la fata, poate doar prin frecvente de genu 50-60 hz unde un difuzor din usa nu o sa ajunga decat in conditii foarte greu de obtinut in usa de logan

domnu blaizer, fara suparare dar ce ai pe fata nu sunt difuzoare ), cel putin nu pt pretentile tale, si mai ales pt sculele la care se preteaza masina cu gadgeturile tale
                  sigpicMy ride

Comment

nu e musai sa tai tabla pe spate eu am boxe ovale pe spate si leam prins prin portbagaj atrebuit doar sa dau gauri de prindere a boxei atat si nu am decupat minic si nici inele nu am pus
                    asa ca se poate si fara sa decupezi

Comment

baieti, montatul o sa fie facut la un service autorizat, doar am ceva prieteni acolo, le montez gratuit, nu este o problema nici la taiere, la nimic.O sa bag boxe de 13" pe fata, pe spate ovale si un amplificator.Acum problema este urmatoarea :SONY sau MAGNAT ?Va multumesc tuturor pentru raspunsurile de pana acum!
                      Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

eu am 2 DLS-uri obosite pline de praf si span pe spate luate de pe un 1310 Break si pe fata boxele stoc, si toata lumea ma intreaba de subwoofer am ele se aud bine din cauza la headunit Blaupunkt Alicante CD si ala vechi de cand lumea dar nu il schimb pentru nimic in lume
                        Logan by Renault Pure Blood
                        Nothing beats Low Cost

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
                          domnu dani, la un sistem cu pretentii, la care dai tare, boxele fata duc db, boxele spate sunt doar de completare, in nici un caz sa faca fata la fata, poate doar prin frecvente de genu 50-60 hz unde un difuzor din usa nu o sa ajunga decat in conditii foarte greu de obtinut in usa de logan
                          DeLuXe: nu sunt mai mare domn cum esti tu sau oricine altcineva de aici Prefer sa ramanem la nick-uri
                          Ai dreptate, la un sistem cu pretentii sunetul nu vine din spate Din moment ce el vrea ovale pe polita (dupa parerea mea) acesta nu v-a mai fi un sistem cu pretentii, doar un sistem care suna bine si suficient de tare sa se auda si fata de zgomotul de motor si drum. Nu sunt expert in domeniu, nici macar amator nu ma consider inca, dar stiu ce vreau si ce suna bine si nici nu deranjeaza. Personal as opta pentru SQ (sound quality) si nu SPL (sound power level). Si la SQ sunt mai multe variante. Eu consider un sistem construit pentru sunetul clar si la viteze mai mari (nu la volum enorm de mare) un sistem SQ. Imi place ideea sa am toate frecventele (pe cat posibil) acoperite, dar sa si pot povesti in masina langa muzica
                          De cand am boxele pe polita (adica de cand am si masina) ori dau asa de incet muzica incat la viteza de peste 90 nici nu se mai aude, ori cei din spate nu se alatura la discutie Desi am doar boxele stock, dar suna in asa fel incat sa fie deranjant. Cred ca boxele pozitionate in usile din spate sunt un compromis bun. Amplificate si cu usile insonorizate suna deja suficient. Pe urma daca mai vrea omul poate adauga si un woofer. Ori in portbagaj, ori sub scaune (cum voi face eu) doar pentru un bass mai accentuat. Daca vrea un woofer mai mare in portbagaj, acesta va influenta funtionarea boxelor de pe polita (mai ales un woofer performant) si astfel nici nu poate insonoriza bine portbagajul. Oricum, asta e prea departe inca.

Comment

Originally posted by alex.dinca91 View Post
                            O sa bag boxe de 13" pe fata, pe spate ovale si un amplificator.Acum problema este urmatoarea :SONY sau MAGNAT ?
                            Nu fa greseala ca pui difuzoare de 5'' mai ales coaxiale!
                            Sistem de difuzoare(inalte pe bord + midbass in portiere fata) de 6'', de la careva fabricant adevarat de difuzoare(Focal, Hertz, Helix, DLS), daca pui, vei fi mult mai multumit de sunetul obtinut(si fara insonorizare portiere), decit cu jucariile alea de 5'' facute de Sony sau Magnat. Daca mai insonorizezi nitel usile si pui un sub activ mic in portbagaj, iar sistemul de pe fata amplifici putin, nu vei mai duce lipsa de nici un fel de timpenie de difuzor oval pe polita. Ai putea tine linistit un clop american-ranger acolo, de mishto...

Comment

Originally posted by DaniD View Post
                              Personal as opta pentru SQ (sound quality) si nu SPL (sound power level).
                              SPL = sound pressure level
                              poti opta si pentru un sistem SQL , un fel de sq mai spre spl .
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google