If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aș vrea să citesc și eu din scoarță-n scoarță acest topic (sunt pe fugă acum)... eventual să pun și ceva întrebări. Și aș mai vrea, dacă se poate o poză mai mare precum cea de la avatar, cea cu ledurile la faruri.
Am avut și eu această intenție la un moment dat, însă montatorul mi-a spus (aici, la București) că o voi face pe răspunderea mea, pentru că pot primi amendă de la Poliția Rutieră.
În cazul în care este ceea ce cred eu și văd în poză, tu nu ai avut probleme cu poliția?
La L2 PH2, ledurile sunt pe lateral. Aș fi vrut să am și sus... dar am înțeles că dacă nu sunt prevăzute din fabrică, mă trage poliția pe dreapta. Sau a vrut montatorul să scape de mine?
Politia nu are ce sa comenteze deoarece sunt faruri de origine, model montat in Rusia, posibil si alte piete. Cel putin asa am inteles de la @planetara, ca le avea (are) si el pe stoc. In afara de benzile iluminate de cele 4 leduri nu difera cu nimic. (La noi benzile alea sunt pline si argintii).
Le-am avut si eu in vedere dar am renuntat, pe moment :-)).
Suntem offtopic ptr ca threadul asta are alta tema de discutie :-))
Vezi pe threadul lui @vyp75 unde gasesti mai multe poze facute cu farurile.
I have no special talent. I am only passionately curious.
Am fost pe topicul cu Loganul 1 transformat în care a băgat 11000 euro, am citit, am rămas impresionat de ce a făcut omul acolo... No comment pentru pasiune și efort!
Mulțumesc pentru sugestie.
Cât despre faruri, le-am găsit pe topicul cu MCV-ul Stepway, transformat, logic, și el... N-arată rău deloc. Păcat că-s cam scumpe.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment