Si ca sa aratam ca loganul nu se rastoarna,poze cu Logan de la raliu,Raliul Buzaului daca imi amintesc bine,masinile sunt ale lui Siadimet ,care mai si castiga din cand in cand cu loganul
Logan la raliu
Collapse
X
-
Dap,a avut trei...ala albastru pe care a avut kitul de tuning,asta perla care il are si acum,si ala cu care se dadea la liniutze,verde cameleon, de la care am luat io rotzile Pe asta avea kitul zender,dar l-a vandutAttached FilesLast edited by Cristi_Xp; 28 November 2006, 15:27.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Inca un logan care nu se rastoarna
Logan S2000Last edited by Cristi_Xp; 30 November 2006, 21:35.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am corectat..puii mei tastatura asta :P
Originally posted by Marius_Non: numai caroseria mai e de loganPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
uite niste unguri dementi
loganurile alea nici macar rollbar nu au, sunt stock:blush: :d
Comment
Comment