Camera Pentru Mers Cu Spatele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Camera Pentru Mers Cu Spatele

Salutare ! M-am gandit ca ar fii super sa montez o camera pt mersul cu spatele,dar nu prea stiu cum sa fac. Merge cu camere web de pc sau trebuie ceva mai bun??? Si ca monitor ce ar fii mai indicat ???

Va astept cu sfaturi !!!

Merci !!!

asta chiar ca este o chestie misto, succes omule!

Comment

sunt pachete de senzori parcare + camera, sau poti gasi doar camera pentru mers cu spatele. ca " monitor" poti gasi in pachet o oglinda care se ataseaza peste cea existenta.
      succes

Comment

Cu un pic de www.google.com unde am cautat:"senzori parcare cu camera" am gasit:

Eu m-am descurcat pina acum fara senzori de parcare si fara camere.
        Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

ok , merci !

@san - Nu am probleme la mersul cu spatele,dar imi place ideea ...

Comment

pai, camera de calculator, web cam, iti cam trebuie un calculator sa poata merge
            o camera pentru masina, pentru mersul inapoi sau orice vrei sa filmezi cu ea la masina ( pe masina ) e intre 150 si 300 lei, una buna si nu scumpa, eu am luat una la 230 lei
            monitor, ori iti iei un casetofon cu monitor si sa aiba AV IN, ori orice monitor chior cu alimentare la 12 V, tot asa cu AV IN, orice monitor cu TV, etc, exista de la 200 pan la 700 lei
            la mine e camera montata in bara si legata la casetofonul ALL IN ONE care-l am, si nu e pusa pe mersul inapoi, ci dau pe AUX din casetofon oricand si vad in spate
            bafta
            Life is short...play more!
            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

as vrea sa vad proiectul pus pe roate si finalizat.succes

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google