If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Unu cred ca e de la NOS
E frumoasa masina,cum am zis e masina de expus ,deci nu functionalitate,la fel am putea sa de legam si de tobele sport care pe diesel nu fac nici un zgomot.E super frumoasa
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Nu prea,te plimbi frumos cu 40 la ora..."Senzatie majora cu 40 la ora "
Poate si mai putin...sa admire bagaboantele masina
Kitul Car line din cate stiu si am vazut pe net,este doar pe Loganul Cameleon si pe Loganul celor de la ADV project.Exista un topic aici cu kitul de la Car Line(Rieger)
"apometrele" alea sunt de la temp uleiului si un Boost-gauge .. mie imi place masina, ceva deosebit in lumea Logan. Imi place lumina albastra de pe coputatoru` de bord ... ce nu-mi place .. exces de albastru la interior.
M-am uitat si eu la filmuletz, masina aia noaptea .. arata ca un pom de craciun .. si avarii si neoane, led`uri
Pacat ca enjel aiz n-are.Vopseaua cica a costat 3500 euro zicea omu in COX,si suspensia arcuri Eibach si amortizoare Bilstein 950 euro,nu stiu cum a ajuns la suma asta...in fine
ma, din ce-am citit in ******* magazine, am inteles ca cei de la Delta a facut un proiect .. pt care a platit omu` care o are acum, destui banutzi ca sa o aiba ... ce ti-e si cu fitzele astea
da,e sigla "Delta" pe ea,dar oricum i-au incarcat factura
29.000euro a platit omu` pt ea ... trag pamant, ce masina`si lua de banii aia, cu calushari de nu stie sa-i numere .. poi numa vopseaua a fost 3.500 .. deja o dau in sume fantastice astia ..
Vopseaua 3500,suspensia 950,cand arcurile si amortizoarele nu il costau mai mult de 500,finalele Remus cica,puse de forma ca oricum e diesel si nu face nici un zgomot.in jur de 1000 ...etc
Dai'as foc de Logan... Pe cuvantu meu ca daca aveam 29.000 imi luam un 330ci(sau mai degraba 330cd ) si imi ramaneau bani de benzina/motorina o gramada
pese: stiu ca suntem pe forum logan si sper sa nu ma injurati prea mult:p Dar cateodata trebuie sa fim realisti.. Cati dintre noi ar fi bagat ma 29.000 in masina proprie? Eu unul NU. As fi vandut-o in secunda 2
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment