Dacia Logan Cameleon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Marius_N
    Dai'as foc de Logan... Pe cuvantu meu ca daca aveam 29.000 imi luam un 330ci(sau mai degraba 330cd ) si imi ramaneau bani de benzina/motorina o gramada
    Clar iti dai seama )

Comment

Aia-i jecmaneala pe fata,modificarile alea mai mult de 16-18 mii nu cred ca te costa masina.restu de 12 mii..e manopera cred :p
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Va zic eu ce sunt apometrele alea doua , asa stiue eu nus ff sigur .
        1 E presiunea in turbo sau intercolar (nush sigur da cred ca turbo )
        2 E ceva legat de audio ( amperaj ceva condensator ceva de genu asta nu mai tin minte exact )
        sa imi zica si mie cineva ce melodie ascultau
        Era sa uit e foarte misto da mai bine luau si ei un 1,6 16valve sa faca ceva
        da asa nu e mare lucru eu stiam ca are cam 100 de Cp

Nu mai pune linkuri catre alte forumuri
        Last edited by Cristi_Xp; 30 January 2007, 03:31.
        sigpic

Comment

Diesel de 100 cp la logan,are si intercooler...e ceva,pentru ca e o crestere de 35 cp .Melodia...una din cate imi amintesc eu e din NFS Most Wanted The Perceptionists -Let`s Move
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Mersi Cristi_Xp asta e melodia .
            Ce am mai gasit si eu
            Vopsea cameleon - violet+albastru+portocaliu
            Suspensii sport-bilstein+eibach (o garda redusa cu 3,5 cm)
            Body-kit-Carline Design
            Faruri cu xenon si pleoape
            Stopuri clare
            Instalatie de fum conectata la evacuare cu diferite arome
            Monitoare LCD integrate in tetiere, consola
            Evacuare dubla Remus
            Intercooler de Ford Mondeo
            DVD-Player Sony, 8 boxe Sony X-plod, 3 amplificatore, 2 subwoofere
            Chip-tuning OBD
            Neoane
            Jante Toora Competizione 205/40/ZR17
            Prize de aer de pe centru inlocuite cu un ceas boost-gauge, si unul pt temperatura uleiului
            Io totusi cred ca are 100 cp , ca re si ciptuning si intercolar , tare as fu curios sa il intalnesc la un semafor
            sigpic

Comment

Uita-te in a doua poza din primul post si o sa vezi ca are 85 CP. ;)
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

atatia bani bagati..... pentru ce? Tot Logan ramane...
                numar secundele

Comment

Pentru om probabil satisfactia personala e mai importanta decat banii bagatzi in masina.De ce sa nu se bage si intr-un logan bani seriosi cum s-au bagat in alte masini de alte marci.Oricum frumos proiect si felicitari.
                  Renault Scenic II
                  Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

daca o iei asa nu are rost sa bagi bani in nicio masina, pentru ca oricum banii nu o sa-i mai scoti niciodata

Comment

poi de ce sa-ti mai scoti banii, pt ca, chiar asta e sa bagi bani intr-o masina pt satisfactia ta personala nu ca scoti bani cu ea, dak vrei sa scoti bani cu ea te bagi pe taxiu si gata.
                      Renault Scenic II
                      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Da, oare cum i-o sta Loganului Cameleon pe taxi? )
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cred ca s-ar face coada la el :p

Comment

Originally posted by andrei
                            Uita-te in a doua poza din primul post si o sa vezi ca are 85 CP. ;)
                            85cp fara intercooler...
                            Softul este facut de DimSport OBDtuning
                            Mie masina nu mi se pare ceva deosebit,ceva deosebit era cand eu ..dupa gusturile mele imi faceam masina,avand la dispozitie banii respectivi,nu sa mi-o faca o firma si sa mi-o dea..si sa-mi ceara 30 mii pe ea.Cine are numarul din revista COX in care este prezentata masina sa puna niste scanuri aici sa vedeti ce sume enorme de bani au fost investite.Culoarea imi place,in rest nimic deosebit,nici interiorul nu e mare lucru.La 30 mii ,nu vad piele niciunde

Originally posted by Marius_N
                            atatia bani bagati..... pentru ce? Tot Logan ramane...
                            Da,dar ai satisfactia ca ai ceva rar oarecum Adica...m3uri la 30 de mii..sunt multe prin tara asta...dar Logan Cameleon e doar unul,sau cel putin primul,si...vorbeste o tara intreaga despre el,cat despre un BMW M3...nu prea..
                            (era un exemplu)

Comment

point taken ;)
                              http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                              http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

@Cristi:As prefera ORICAND sa am M3 si sa nu ma stie nimeni, decat sa am Logan si sa ma stie tot internetu. :p
                                numar secundele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google