Originally posted by Marius_N
Dacia Logan Cameleon
Collapse
X
-
Aia-i jecmaneala pe fata,modificarile alea mai mult de 16-18 mii nu cred ca te costa masina.restu de 12 mii..e manopera cred :pPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Va zic eu ce sunt apometrele alea doua , asa stiue eu nus ff sigur .
1 E presiunea in turbo sau intercolar (nush sigur da cred ca turbo )
2 E ceva legat de audio ( amperaj ceva condensator ceva de genu asta nu mai tin minte exact )
sa imi zica si mie cineva ce melodie ascultau
Era sa uit e foarte misto da mai bine luau si ei un 1,6 16valve sa faca ceva
da asa nu e mare lucru eu stiam ca are cam 100 de Cp
Nu mai pune linkuri catre alte forumuriLast edited by Cristi_Xp; 30 January 2007, 03:31.sigpic
Comment
-
Diesel de 100 cp la logan,are si intercooler...e ceva,pentru ca e o crestere de 35 cp .Melodia...una din cate imi amintesc eu e din NFS Most Wanted The Perceptionists -Let`s MovePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mersi Cristi_Xp asta e melodia .
Ce am mai gasit si eu
Vopsea cameleon - violet+albastru+portocaliu
Suspensii sport-bilstein+eibach (o garda redusa cu 3,5 cm)
Body-kit-Carline Design
Faruri cu xenon si pleoape
Stopuri clare
Instalatie de fum conectata la evacuare cu diferite arome
Monitoare LCD integrate in tetiere, consola
Evacuare dubla Remus
Intercooler de Ford Mondeo
DVD-Player Sony, 8 boxe Sony X-plod, 3 amplificatore, 2 subwoofere
Chip-tuning OBD
Neoane
Jante Toora Competizione 205/40/ZR17
Prize de aer de pe centru inlocuite cu un ceas boost-gauge, si unul pt temperatura uleiului
Io totusi cred ca are 100 cp , ca re si ciptuning si intercolar , tare as fu curios sa il intalnesc la un semaforsigpic
Comment
-
Uita-te in a doua poza din primul post si o sa vezi ca are 85 CP. ;)
Comment
-
Pentru om probabil satisfactia personala e mai importanta decat banii bagatzi in masina.De ce sa nu se bage si intr-un logan bani seriosi cum s-au bagat in alte masini de alte marci.Oricum frumos proiect si felicitari.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Da, oare cum i-o sta Loganului Cameleon pe taxi? )
Comment
-
Originally posted by andreiUita-te in a doua poza din primul post si o sa vezi ca are 85 CP. ;)
Softul este facut de DimSport OBDtuning
Mie masina nu mi se pare ceva deosebit,ceva deosebit era cand eu ..dupa gusturile mele imi faceam masina,avand la dispozitie banii respectivi,nu sa mi-o faca o firma si sa mi-o dea..si sa-mi ceara 30 mii pe ea.Cine are numarul din revista COX in care este prezentata masina sa puna niste scanuri aici sa vedeti ce sume enorme de bani au fost investite.Culoarea imi place,in rest nimic deosebit,nici interiorul nu e mare lucru.La 30 mii ,nu vad piele niciunde
Originally posted by Marius_Natatia bani bagati..... pentru ce? Tot Logan ramane...
(era un exemplu)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment