Mai poti lua destule alte marci de masini la banii astia, nu neaparat M3. Dar fiecare cu gusturile sale. Daca omul a vrut asa ceva, treaba lui, il felicit pentru rezultat. ;)
Dacia Logan Cameleon
Collapse
X
-
-
imi luam mostvici .. sa vezi acol .. uzina
Comment
-
Originally posted by Marius_N@Cristi:As prefera ORICAND sa am M3 si sa nu ma stie nimeni, decat sa am Logan si sa ma stie tot internetu. :p
Nu te stie tot internetul,te stie o tara intreaga,si pe site la unguri sunt poze cu loganul acela...In fine..nu cred ca a facut-o pentru publicitate,ci pentru a avea ceva deosebitPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpTiriac are loganu facut de ELIA parca...nu M3
Comment
-
deci .. tot fitza e pe primu` loc ;)
Comment
-
Este super loganul.Culoarea este beton.Nici nu vreau sa ma gandesc cat a bagat in masinaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
el? s-a apropiat de 30mii .. asa a cumparat-o
Comment
-
Originally posted by EPoXAs putea spune ca este cel mai frumos Logan din toate cele modificate in Romania, pacat de motorizarea slaba pe care o are, 1.5 dCi.
Modificari:
* Vopsea Cameleon
* Suspensii Sport
* Body kit Car Line
* Faruri cu Xenon
* Triple clare
* Jante pe 17'
* Instalatie de fum conectata la evacuare cu diferite arome
* Monitoare in tetiere
* Evacuare dubla
* Interculer de Ford Mondeo
* Muzica cat cuprinde
* DVD
* Chip tuning
* Neoane
Daca domnul Epox era atent si la altceva in afar sa isi faca reclama vedea ca avem si noi un topic dedicat acestei masini.
eu nu am reusit sa imiloghez nici 195/50/15 pe loganul meu.
Comment
Comment