Dacia Logan Cameleon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu as prefera o masina cat mai stock pe afara dar cu folii si cat mai modificata pe interior - muzica, motor, neoane, leduri becuri.. etc
    turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Ma baieti tin sa va anunt ca mai este un logan cameleon in Romania , si ma bucur ca este in Arad , intrati daca vreti pe club Arad si minunativa plus ca mai are pe capota si un desen misto
      :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Mersi Becudani imi faci reclama...Tre sa dau o bere
        sigpic

Comment

De ce nu este facut si un sticky cu kitul de fabrica ca si ala ai simpatic.

Comment

dar hai sa-l intrebam cat a facut pana la bucuresti (pt ca vad ca a venit la buc sa faca poze pt forum)si ce ia aratat pe apometre?apropo cat la costat toata "frumusetea" aia de masina?

intrebarile ii sunt adresate d-lui EPOX
            Last edited by costy N-D-B; 24 February 2009, 17:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

salutare. dragut cameleonul de la AR niste faruri pe negru si era complet dar oricum arata bine felicitari. poate ca si eu daca as dispune de bani poate l-as face si eu pe al meu la fel dar momentan ma rezum la niste cheltuieli mai mici incepind cu muzica si mai am de achizitionat un amplificator si dupa care o sa incerc sa caut un chit care l-as putea cumpara pe bucati. apropo daca stiti careva ce chit as putea cumpara pe bucatele va rog sa imi spuneti si mie. ramineti cu bine.
              http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

uau !!!! 210 km?

Comment

f frumos/////.................
                  sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google