Ce este mai indicat sa ii fac loganului meu??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dupa parerea mea,fiind acelas motor,se poate;dar,la cit costa,nu cred co merita.Mai ales ca are treptele mai scurte,si nu ai cistiga cine stie ce la viteza...poate ceva la putere.Si,de cite ori crezi ca vei avea ocazia sa mergi in tr.a-VI-a pr drumurile noastre?!

Comment

probabil veio gasi o cutie 6 tr care sa se potriveasca pe motor, dar vei folosi treapta 6 numai in cadere libera...sau pui si roti pe 13" pe logan...tr 6 la cutiile alea e lunga, pt un motor cu 300Nm, nu 148Nm. socoate si tu; 1.9dci de 120CP avea in tr 6 130km/h la 2000rpm...deci la motorul de logan never ever vei apuca sa dai a 6-a
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

as putea incerca )
        Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

oare cati cai as obtine din chip,filtru sport si evacuare sport!
          Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Originally posted by Stuke View Post
            Sincer nu prea m-as ocupa de exterior....vrea sa ii fac ceva sa ii imbunatatesc performantele(ex fosta mea dacie avea 68 cp in loc de 50 facuta foarte simplu,carbucator cu jilere marite,filtru sport,o pompa de benzina luata de pe un papuc 1.6 si mute nimicuri care m-au ajutat mult.imi place sa am o masina care arata ordinar la suprafata dar sa aibe suflet de luptator).Intrebare: Pot sa ii pun o cutie in 6 trepte de pe megane?
            decat sa dai bani pe o cutie de genul ala si care nu te ajuta prea mult,mai bine ii faci o resoftare la motor de unde mai scoti 10CP si daca mai vrei CP ii mai schimbi si axele cu came din chiulasa,un filtru sport,evacuare complet schimbata si e suficient.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google