If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut
Stie cineva sau are idee de preturi pentru o tapiterie de piele sau un tip de vinilin mai calitativ pentru logan care sa includa scaune fete de usi si poate si plafon
Eu zic ca ar fi ceva frumos cel putin pe fetele de usi.Parerei?
te pot ajuta pentru ca asta urmaresc de ceva timp sa fac cu piele niste panouri..
ai varianta de piele eco gasesti pe 4tunning pe la 35lei mp sau liniar dai un search ,sau piele nat de la care am primit un email de la firma DOMAFON Timisoara cu 105 lei mp se vinde numai la bucati adica o buc are intre 3 si 6 mp.....la o alta firma care realizeaza direct orice element din piele mi-a oferit un pret pentru piele alcantara undeva la 3-4 mil m2
s-a apucat cineva de tapitat? eu imi imbrac fetele de usi pentru incepcut cu piele eco!! si apoi plafonu stalpii si scaunele...!! a gasit cineva un pret rezonabil?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment