Mie imi place zona de la dif spate . Cu plafonul , ma abtin , nu stiu ce sa zic . Oricum , felicitari pt ca ai avut curajul sa incerci , cred ca esti singurul care a facut asta .
vopsit interior
Collapse
X
-
pai..la inceput m-am speriat...si am intrebat pe forum..dar nu mi-a raspuns nimeni..asa ca am coborat iar la masina..iti trebuie un pic de rabdare...nu e chiar atat de greu..eu am dat tot jos..panouri laterale,bancheta spate,centuri,difuzoare..cam toate au suferit schimbari..a..si iti trebuie niste clipsuri...ca cel putin alea de sub luneta..ai slabe sanse sa le scoti intregi...
Comment
-
Pun si eu o intrebare daca tot venii vorba de vopsitorie interioara.
Am vazut cat de scumpe sunt fetele de usi negre (prestige) si ma gandesc sa le vopsesc negre.Am mai vazut fete de usi vopsite : visiniu...sau alte culori...Eu vreau sa duca undeva in noanta de culoare de pe prestige.
Imi e teama sa nu iasa prea stralucitoare de la lac sau prea mate.Voi ce parere aveti sa le vopsesc.Are cineva vre-o idee de ce vopsea sau combinatie de materiale de vopsit sa folosesc ca sa iasa cat de cat bine?EX : + =
Comment
-
Cumpara vopseaua care iti place ( in cantitati mici ) fa niste teste si vezi cum iese . Daca cumperi vopsea la cutie poti incerca si sa le amesteci ( una mata + una lucioasa ) si in cazul asta ai trei tipuri la dispozitie sa te hotarasti ; una lucioasa , una mata si una combinata . Succes , sa ne arati si noua ce a iesit .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Probabil te referi la primeru ala ce se da pe plastic inainte de vopsea as vrea sa stiu si eu de unde cumpar asa ceva pt ca am fost la practiker de unde luasem un sprai de vopsea si nu am vazut nimica pe care sa scrie primer nici unde. Este sub forma de sprai?
Comment
-
Nu prea vad sa aiba la practiker primer.Vezi la un magazin de piese auto.Primer il gasesti cam dedicat auto asa ca ....
Logic ca nu o sa ma apuc acum sa vopsesc toata masina inaite de face mici teste.
Un alt lucru la care ma gandesc este ca nu cumva primerul sa acopere "rizurile" acelea de pe usa si pe urma sa vada ca placa fata de usa .Last edited by b45gao; 12 May 2008, 12:47.EX : + =
Comment
-
Primerul nu acopera rizurile alea . Vopseaua sigur . Primerul este un lichid care face vopseaua sa adere la plastic fara sa se cojeasca . Este aproximativ ceva in stilul diluantului pt vopsea ca sa ai un grad de comparatie .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Primeru asta este sub forma de sprai sau trebuie amestecat cu vopseaua ? ca vreau sa vopsec oglinzile si nu am primer inca.BTW vreau sa experimentez intai cu vopseaua pe un plastic si as vrea sa stiu daca este vreo diferenta de nuanta la vopsea cu sau fara primer.
Comment
-
Nu cred ca dofera ca noanta dar daca nu folosesti primer pe plastic o sa se cojeasca vopseaua foarte repede.Din cate stiu eu se aplica inainte sa dai cu vopsea.
Deci si tu ai aceeasi parere ca a mea "florin77" or sa se acopere rizurile alea intr-un fel sau altul.Aiurea...
Chiar nu cred ca ar da bine asa ...EX : + =
Comment
-
Cred ca mai bine le imbrac in piele sau vinilin.Poata asa gasesc un material cu un riz ceva pe el .Acum problema e sa gasesc o culoare ok.Daca cu vopseaua te mai joci aici trebuie sa cauti ceva pana sa nimeresti o culoare ok,o forma ok,un material ok...
Nu ar fi mai bine?EX : + =
Comment
Comment