Originally posted by blaze2k
View Post
vopsit interior
Collapse
X
-
-
Pai cam asa cred ca ar fi cel mai estetic.Am dat pe net de o firma care tapiteaza cu piele banchetele,fete usi,stalpi...900euro.
Din cate am citit ar fi cam 200 euro tapitat 4 usi.
Pare destul de mult dar nu atat de mult ca fetele de usi "prestige" si poate ca ar fi totusi un pic mai elegant.Sincer sa fiu m-as incumeta sa fac o incercare si singur pe o fata de usa dar nu cred ca ma descurc la muchii, imbinari si parca vad ca las multe cute.Poate se pricepe unul dintre noi la asa ceva si ne poate ajuta cu niste sfaturi sau poate sa ne raspunda la cateva intrebarii.
Ei bine ....Este cineva pe aici...aici ...aici...aici...aic...ai...a..a..a.....?EX : + =
Comment
-
Daca dai cu Primer, nu e nevoie de spritz-kit.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostE sub forma de pasta si se da inainte de vopsire, dupa degresarea completa a materialului.
Andrei , eu am primer de la Policolor lichid , il puteam da cu pensula pe inelele aeratoare si pe manerele de la usi dar nu am avut una in casa si tinand cont de faptul ca nu au fost suprafete mari am dat cu - nu radeti - betigase de curatat in urechi . Bineinteles ca nu le-am refolosit dupa aceea .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Cele straine sunt sub forma de pasta (mai subtire, dar nu curge) si sunt intr-o cutie sau intr-un tub.
Comment
-
De mentionat ca se da numai pe tabla, nu pe plastic.
Comment
-
Am vazut cateva poze cu fete de usi vopsite pe logan si aratau chiar Ok, dar am citit si cateva pareri ale unor oameni care au incercat sa le faca negreu , nu ai iesit si a trebuit sa cumpere unele noi.Concret este ca nu trebuiesc sa fie mate pentru ca arata sa un citez "cosciug".EX : + =
Comment
-
Originally posted by b45gao View PostAm vazut cateva poze cu fete de usi vopsite pe logan si aratau chiar Ok, dar am citit si cateva pareri ale unor oameni care au incercat sa le faca negreu , nu ai iesit si a trebuit sa cumpere unele noi.Concret este ca nu trebuiesc sa fie mate pentru ca arata sa un citez "cosciug".Attached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Te referi la inelele aeratoare ? Pt ca altceva nu am vazut .
Andrei are dreptate , spritz kit se foloseste doar la vopsirea metalului .
B45GAO , recomandarea mea ar fi decat sa strici una din fetele de usi , sa mai muncesti sa o demontezi mai bine cumperi alta sau ceva mai ieftin ( un stalp fata ) si faci teste pe el .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment