Originally posted by florin77
View Post
vopsit interior
Collapse
X
-
Sunt unul din cei care au vopsit interiorul loganului pe negru(fete de usi, stalpi si policioara de material textil din spate) si va spun ca dupa un an, foarte putin s-a matuit vopseaua in cateva locuri des atinse(manere). cu sparyul cu care am dat si inainte, am dat un strat si acum is din nou ca noi! Recomnad tuturor celor care vor sa faca din interior un ambient mult mai placut decat cel original! Precizez ca eu nu am folosit plastofix si totusi nu s-au cojit deloc!
Comment
-
Daca le faci cu rabdare si cu vopsea buna si tratae cum trebuie nu e nici o prolema.
Comment
-
Poi si eu mi-am vosit pe la ciasuri peacolo .
Comment
-
Originally posted by ady_en View PostPoi si eu mi-am vosit pe la ciasuri peacolo .
De ce nu incercati sa "plusati" piesele? Sper sa nu fie luata drept reclama, dar
http://www.velurdecor.ro/index_files/Page418.htm sau daca nu cautati veludecor sau Bia Electronic pe Google. E o firma din Covasna, iar angajatii fac ceva deosebit de fain la preturi destul de OK.
Numai de bineLast edited by andy_x3m; 22 July 2008, 15:05.sigpic
Comment
-
postezi si eu cu toate ca topicul a "murit"
am vopsit manerele interioare acum ceva timp ! si au inceput dupa cateva sapt sa se cojeasca ...acuma vreau sa le refac ... cum trebuie sa procedez ca sa nu se mai ia vopseaua ? ...
ps am folosit : primer (la pensula) , vopsea de jante si lac
am facut bine ?
Comment
-
@Dany_DNY: dupa ce vopsesti manerele dani incearca sa dai cu lac pe ele. (eu am cumparat un lac spray si am dat peste siglele de la masina si a functionat).
ai putea sa incerci si vopsea de plastic. (eu unul asa am incercat si a mers,nu a sarit vopseaua deloc. dar inainte de vopsea am tinut manerul in lichid de spalat geamurile)
Comment
Comment