Rectificat Chiulasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rectificat Chiulasa

Este vorba de 1.4 8v. La 0.5mm ras din chiulasa mai merge cu 95? 99 sau avans din soft? Pe foaie ar trebuii sa ajung la 10.25 rata. Stima!

nu stie nimeni, decat daca faci teste cu masina. log-ezi datele de knock sensor di te uiti cu atentie daca ai detonatii, la ce turatie, la ce sarcini. s-ar putea sa-ti trebuiasca soft nou. nu masi, dar e o varianta. 10.5:1 merge si benzina de 95, dar probabil cu alte harti de injectie si avans.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

intrebarea mea e celor care au mai facut. voiam sa stiu fara soft pana unde merge fiindca trecerea la 99 nu m-ar deranja. numai bine sa mearga. daca erau fonduri nu mai intrebam asta. 50Ron niste spurcate de garnituri de admisie.
      Last edited by pismialex; 17 May 2010, 15:33.

Comment

Problema rezolvata. Se poate inchide. Multumesc!

Comment

Pai ce ai facut concret pana la urma, ai rectificat si apoi ai umblat in soft? Merge bine cu benzina de 95? Detalii.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

in normal dupa o asemenea modificare trebuie resoftat , pentru ca avansul este prea mare ,si s-ar putea sa mearga mai rau ca inainte masina .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

un motor 1.6 cu chiuloasa da supernova face minuni

Comment

poti sa fi mai concret, in ce sens face minuni? ce minuni face?
                Nu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.

Comment

Originally posted by cosmin2balan View Post
                  un motor 1.6 cu chiuloasa da supernova face minuni
                  )))))))))))))))) da da , face minuni la consum
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Mai sti...Chiar as fi curios ce efect ar avea))
                    Mai auzisem pe cineva ca a pus la 1.4 corp clapeta de 1.6, carcasa de admisie de 1.6, injectoare de 1.6 si soft de 1.6 si rupe.))
                    AG 16 Y M A

Comment

daca mai pui si cutia de supernova... vai de viata mea ce avion iasa ...

Comment

injectoarele la 1.4, 1.6 si 1.6_16v sunt identice. chiulasele de 1.4 si 1.6 sunt identice, deci si cele de supernova/solenza sunt la fel. mari minuni, intr-adevar, mai ales in magazinele de vise din capul unora...softul de 1.6 pe 1.4 l-au pus mai multi si-n afara de consum crescut si-o teava de evacuare neagra ca de dizal n-au obtinut nimic in plus. degeaba dai benzol, daca motorul tot de 1.4 ramane si nu trage aer suficient pt benzolul ala dat in plus.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si ca sa fim ontopic eu am 0.5mm luat din chiulasa si merge fara probleme cu benzina de 95.
                          AG 16 Y M A

Comment

Cat costa planarea la un CNC? eu as lua cam 0.3-0.4 (mai safe :P).
                            sigpic

Comment

mai bine nu iei deloc decat sa iti faci de lucru degeaba

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google