Anul viitor in primavara vreau sa ma apuc de modificare la motor pentru ceva caluti in plus.
Am intrebat in stanga si in dreapta si nu sunt inca lamurit pe ce sa merg.
Care ar fi variantele mai fiabile si ce presupun acestea?
Am citit un topic zilele trecute cu modificari la interiorul motorului cu ax de 1.6 16v, cu piese de solenza si altele.
Ar mai fi din cate am inteles compresor sau turbina.
Eu am clima si nu vreau sa renunt la ea, oare se poate adapta compresorul daca raman toate accesorile pe motor?
As dori din partea celor care se pricep niste informatii in legatura cu ce presupun ca piese si modificari atat varianta pe turbina cat si cea pe compresor.
Masina nu o fac pentru competitii, e mai mult pentru a avea un un plus de putere
la depasiri sau in situatii limita.
Astept opinii si pareri de la cunoscatori.
Exista in romanoia o firma specializta in asemenea modificari?
Am intrebat in stanga si in dreapta si nu sunt inca lamurit pe ce sa merg.
Care ar fi variantele mai fiabile si ce presupun acestea?
Am citit un topic zilele trecute cu modificari la interiorul motorului cu ax de 1.6 16v, cu piese de solenza si altele.
Ar mai fi din cate am inteles compresor sau turbina.
Eu am clima si nu vreau sa renunt la ea, oare se poate adapta compresorul daca raman toate accesorile pe motor?
As dori din partea celor care se pricep niste informatii in legatura cu ce presupun ca piese si modificari atat varianta pe turbina cat si cea pe compresor.
Masina nu o fac pentru competitii, e mai mult pentru a avea un un plus de putere
la depasiri sau in situatii limita.
Astept opinii si pareri de la cunoscatori.
Exista in romanoia o firma specializta in asemenea modificari?
Comment