Sunt posesori de faruri cu angel eyes care sa aibe pus si xenon ?? Daca da, de cat timp folositi aceasta combinatie (angel eyes + xenon) ? Ce putere are xenonul respectiv ?? si ...nu in ultimul rand ...nu a inceput sa vi se topeasca farul ?? Multumesc anticipat celor care au sa`mi raspunda !
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
Eu am avut vreo jumate de an...xenon pe ele si nu s-a topit nici un far.
Xenon de 35 wPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by grassu View PostSunt posesori de faruri cu angel eyes care sa aibe pus si xenon ?? Daca da, de cat timp folositi aceasta combinatie (angel eyes + xenon) ? Ce putere are xenonul respectiv ?? si ...nu in ultimul rand ...nu a inceput sa vi se topeasca farul ?? Multumesc anticipat celor care au sa`mi raspunda !
Comment
-
-
Originally posted by grassu View PostSunt posesori de faruri cu angel eyes care sa aibe pus si xenon ?? Daca da, de cat timp folositi aceasta combinatie (angel eyes + xenon) ? Ce putere are xenonul respectiv ?? si ...nu in ultimul rand ...nu a inceput sa vi se topeasca farul ?? Multumesc anticipat celor care au sa`mi raspunda !LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostEu am 35w si pe scurta si pe lunga ,este suficient.De topit farurile s-a mai discutat,nu de la xenon se trage ci de la becuri dealea jmechere de la piata care au scris pe ele XENON PLASMA.
Comment
-
Acolo ai dreptate...tre neaparat facuta chestia asta.Plus ca lunga nu mi se pare destul de puternica...Last edited by Cristi_Xp; 19 May 2008, 20:43.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by quant55 View Postai modificat instalatia ca la faza lunga sa-ti ramana aprinsa si faza scurta? ca altfel ma intreb cum te descurci cu latenta becului xenon la trecerea de pe faza scurta pe faza lunga.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostLucrez la chestia asta dar nu prea am timp,dar se pot monta niste condensatori pt. inmagazinarea curentului si la aprinderea fazei lungi sau la flashuri nu mai apare intarzierea,dar cea mai buna solutie este aprinderea simultana a ambelor becuri pe lunga,cu ajutorul unor diode si relee.In cazul asta plusul se ia direct de la baterie.
Comment
-
Originally posted by quant55 View Postchiar este necesar sa pui aceste diode? ai cumva schema instalatiei electrice a farurilor? daca iesirea la faza scurta vine direct din releu, ar trebui sa nu "dea inapoi" din faza lunga. iar pe lunga doar se monteaza un releu suplimentar pentru fiecare bec de faza lunga+scurta. e posibil sa mai apara o problema daca se merge pe aceasta varianta cu lipsa sarcinii si eroare de bec ars pe bordLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Eu am avut un bec ars,si nu am avut nici o "eroare" in bord de genul ala...pur si simplu mi`au zis la un filtru de Politie de frontiera ca am becul arsPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment