Rugaminte adresata celor care si-au inlocuit farurile cu unele cu angel eyes, si care nu mai au nevoie de farurile originale : faceti un pret si anuntati-ma si pe mine, ca am mare nevoie.
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
-
@radu_lyn: Etansate sunt deja, nu e nevoie.
Si eu am schimbat un far, ce-i drept cu unul turcesc, nu original. Aceeasi problema o aveam si eu: era tot timpul aburit. Asa ca, l-am dat jos, am vrut sa-l etansez, dar era chiar foarte etans... Pana la urma am studiat comparativ cu farul original si am gasit pe interior 3 capacele care pe farul vechi nu erau, pe cel nou da! Le-am dat jos si de atunci nu mai am probleme.
Cand ajung acasa fac si o poza, sa vedeti exact unde sunt. Nu va speriati, ca nu intra praf pe acolo... Din cate am inteles de prin service-uri sunt puse pentru a proteja interiorul farului pe timpul tansportului, cand e montat e foarte greu sa intre praf acolo...
PS Acum vad ca a trecut deja 1 luna.... sigur ai rezolvat intre timp... sa ramana postul pentru altii care au problema asta.
Comment
-
Originally posted by Anthony View PostSOper am gasit un site in care costa 770 de lei
Schimba total lokul massiniPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cred ca au aparut un model nou de faruri cu angel eyes. Am vazut la un cunoscut astazi. Pareau diferite de cele pe care le vazusem pana acum. A zis ca i le-a adus cineva cu 150 euro. Trebuia sa le fac niste poze. Stie cineva mai multe detalii decat mine ??
Comment
Comment