n-are nimeni poze cu alea negre?
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
care au angeluri zic ca lumineaza bine..care n-au zic ca nu pentru ca is gelosi Singurul lucru care poti sa-l faci este sa te convingi singur ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cristi nu e vorba de gelozie....dar prea multa persoane face scandal pe seama lor si nu pt ca lumineaza mai mult sau mai puytzin dar sunt si foarte scumpe , vreau sa spun ca la banii astia sunt angell eyes pt alte masini mult mai jmechere
Si plus de asta sa dau 1000 ron si sa-mi bbag ghearele in gat ca nu vad noaptea nu prea iti convineMi-am luat BMW X5 si l-am tunarit pana l-am facut ARO !!
Comment
-
Si eu am auzit lume nemultumita de Angel Eyes-uri pentru ca nu lumineaza asa bine ca farurile stock. Bine, acum nu va inchipuiti ca nu mai vezi nimic, dar lumina e semnificativ diminuata.
Comment
-
mai de efect...si la un pret mai mic
Arata super si angelurile..doar ca nu sunt practice ca si restul elementelor de tuning ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Apropo; farurile mele sunt de vanzare!http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
@ggd_87 cum se vede cu angel eyesurile astea noaptea?in comparatie cu cele dinaintePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Golan91: vand farurile alea vechi cu un singur cerc!
@Cristi_Xp: yo am schimbat cerculetzele din faruri pt k cele cu kre vin farurile sunt f. slabe,ziua nu se vad deloc iar seara sunt slabe si au lumina alb galbui. am schimbat cercurile si am pus tot din`alea cu lumina alb neon de kre aveam in farurile vechi. si se vad super.http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
Comment