Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @theo daca citesti putin mai in urma gasesti raspuns la toate intrebarile.@neoreal mai formuleaza inca odata ce ai scris mai sus,scuza-ma dar nu am inteles ce vrei sa spui.Ai legat gresit farurile cu angels sau ce s-a intamplat ?
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• de la cine ai luat farurile, Neoreal! sunt chiar asa de rele? te-au dezamagit atat?
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
        @theo daca citesti putin mai in urma gasesti raspuns la toate intrebarile.@neoreal mai formuleaza inca odata ce ai scris mai sus,scuza-ma dar nu am inteles ce vrei sa spui.Ai legat gresit farurile cu angels sau ce s-a intamplat ?

am citit si sincer nu prea am inteles mai nimic.unu zice asa,altul zice asa,celalalt altfel,si tot asa.ar trebui data o concluzie serioasa despre farurile astea,ca asa...degeaba citesti ca oricum nu intelegi nimic
        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Originally posted by neoreal View Post
          mi am luat o azi rau de tot..s o ars porcariile de papuci si mi o terminat cred ca si releul de incarcare la alternator..sa speram ca nu e draq asa de negru..cu chiu cu vai am reusit sa i schimb papucii si sa izolez firele ..desi o mai facusem...si nu mi au mai sarit sigurantele...acum ...sa vedem ce o sa zica aia in service..parca ii si aud..ca e de la aleaaa.. chiar ma bucuram ...am cam inceput sa am indoieli de ..cele facut made in romania.nu ca ..nu stiam..insa vb aia..cind si stii omul ..il si platesti si asta e ce apare..nu mai zic nimic.insa data viitoare...no comment.si asta ca sunt prea indulgent..
          Pp ca o sa aj sa le montez tot pe alea vechi si sa ma apuc sa fac eu farurile alea..de la a la z.si cum n am nici timp si nici stare..pp ca o sa le i dau de cap lu` omul acela.nu mai zic de aia care mi le au pus.ufffffffffffff.... Oricum..e si maine o zi.sa vedem ce mai pot sa remediez. Numa bine.
          totusi de ce s-au ars papucii????????

M-am uitat si eu azi la ale mele si s-au innegrit putin asa ca le-am tras o banda izolatoare. E normal sa se inegreasca? Becurile sunt de 55w
          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• buna seara. in esenta...porcaria aia de tabla..din care sunt facute se desprinde..si in mare a iesit de pe mufa tata...si a atins tabla de dedesubt.acum am venit din service..unde surprinzator mi le au si reglat oamenii..si am constat cu usurare ca nu mi-a afectat releul de incarcare si nici alternatorul propriu-zis..garantie etc.am intrebat si de itp si n-au zis nimic..deci ..in mare..dupa ce am schimbat vre- o seturi de sigurante si am refacut fiecare fir..am reusit azi sa remediez ceea ce ..cum sa ma exprim ..trebuia sa fie facut din fabrica".) desi fabrica aia cred ca era prin vapor..caci pe fire scrie mare ghuan zho"..so..concluzia...!) se trage de la sine. si nu..nu le-am legat gresit..si nu ..nu le -am pus eu ci chiar un electrician de profesie de la city center bucuresti care e in meserie de ceva ani.oricum farurile n-au nimic.surprinzator..atat ca mi-a parlit vre-o 7 sigurante si toti papucii. cat despre intrebarea de mai sus..nu fa prostia sa legi cu nici un schotch.cauta papuci din aia cu caciula" de plastic.sa nu te apuci sa vezi ca iese fum de tabara.sfatul meu.
            farurile le-am luat de la un tip care o firma cu piese auto si care are contract de aprovizionare cu o firma de distributie nationala- conex distribution.ele sunt k ca si design si anduranta.atat ca trebuie sa te chinui cu fiecare fir..cu izolatii si cu alte alea.in mare si eu tot de 55w am becurile..h1.maine mai am de schimbat la unul de pe faza lunga sa fie toate set..si cam atat.slava domnului ca nu a fost mai rau.
            nu sunt dezamagit..decat de faptul ca ..nu neaparat ca ..nici omul nu avea de unde sa stie..insa..de masina in general..la un an cat am ..nu e sa am parte" cum se zice..de ea..e imposibil sa nu o gasesc in caz ca plec pe undeva..la 1 2 luni ..nezgariata sau ..lovita..zdrangane..etc si etc.era si normal ca ..minunea trebuia sa tina 3 zile.chiar incepusem sa ma mir..insa n a durat mult si hop.asta ca si paranteza.
            ce sa zic...depinde cum ai mana.mai cunosc cativa si am inteles ca la altii...merg struna fara nici un ..fel de probleme.asta e.cum ti-e dat....daca e sa te iei dupa din astea".).cum doresti.sunt si alte cele firme si produse..acu ..sincer? de ar fi sa o fac..as face o din nou..insa sa dau mai mult decat as da...eu zic ca nu se merita..GRIJA MARE.ca buba..e cam ..cu dus si cu intors..pp ca de o faceam eu ..cine stie..ce mai pateam.etc..sa nu o mai lungesc.o sa vad in seara asta..cind o sa il pun pe omul ala a nspea` oara sa verifice..sa vedem de mai e ceva in neregula.numa bine`.

acu nu vreau sa para ca ma plang prea mult..insa am rezolvat pe margine drumului ...ca si la daciile alea vechi..ce era sa mi i-a in service 2 saptamani.ajungi sa te documentezi de nevoie..si aia e. n-am nimic cu saraca masina..insa produsul tot made in romania e..si incepe sa se simta..n -am nici 12k facuti cu ea...si ..zici ca are 100....deh.pt ce drumuri si ce conditii...cred ca de mi luam altcva..cred ca acu plateam dublu asa ca per overall investitia..se merita..cat de cat.bine ca am reusit si am luat o versiune care cat de cat..e ...oricum .asta ca si completare.surprinzator...de cand si-au luat astia mustruluieli de la centru"..cum se misca astia in service...mai ai putin si crezi ca iti aduc si olita sa te pipi.)..am ramas masca azi..insa..deh!!!..pe cum te lasa..insa si cand vine vreme..si tre` sa dai cu subsemnatull...))..
            deci concluzii se pot trege multe...
            una ..sunt de 10 x fara de cele stock...fara drept de apel..si ma ref la var chioara asa cum o iei ..
            doi...pakat..de lupele alea de toata jena..de poti si te ..stii in stare sa le desfaci si sa le schimbi..e super de super....vb romanului.= inzestrat ..)..pp ca le fel si cu mecanismul..care din cate am inteles il gasesti mai nou si cu reglaj pe inaltime.
            trei..nu strica precum spunea si dan.gutu sa i tragi niste silicon in plus..
            patru..proble care o avusi eu ..cu releee si cu fireeee si cu rahaturile alea de papcui ..made in china..)..
            cinci..omologarea...care din cate am citit..unii zic ca e un accord al firmei producatoare..cu rar ul..altii ca nu e nevoie..si se aplica numai la cap si partea electrica-subansamble si alte piese cu rol functional...etc. ca sa nu mai vb de cele care sunt din afara ..cele din germania..care da..sunt undeva pe la 7 milioane insa ..cred ca sunt cele mai indicate..am auzit numa` de bine de ele..sunt cele cu fond negru.- dectane cred?..
            sase.. reglajul se pare ca se efectueaza..s au dotat baietii..probab ca au mai avut de a face..si nu e chiar atat de greu..pe cat pare..atat cat tre` sa aiba putintica mila cand strange suruburilea alea ca risti sa le termini filetul..
            sapte..pe drum se vede brici...leduri poti sa ti pui...daca te pricepi ..precum am zis..se pot desface insa..de pref de cineva care se pricepe..altfel ..de s mai de la tara risti sa faca poc ceva..si apoi e cam aiurea sa le lipesti.
            asta ca sa raspund in mare la postul de mai sus.
            parerea mea..de pana acum. in caz ca se mai schimbaaaa...ce sa zic.tot ce e posibil )

despre xenon..am vb cu oamenii..si se poate adapta..acum cica nu mai ai voie cu ele sigulare..ci doar bi cu focalizare.sunt pe la 7 bete..cu auto corectare a erorilor..cu releele si toate cele.poti sa gasesti si din astea de obor..insa...no comment. pp ca remarka aia cu ...cat dai...se aplica..

multumesc pt timpul si atentia accordata..;)

luciaalina: multumes pt interes..ce sa zic...inca nu.desi eram cam la 2 pasi sa i le dau lu omu` ala de la care le-am luat.bine ca nu i-am dat toti banii ..si oricum nu stiu daca o sa ii mai dau toti.sincer...garantie ..garantie insa o fost ceva constatarea..si reglajul..plus sigrante si alte cele ..cat sa si faca si oamenii aia ..ora de lucru ;) .ramane de vazut..ce si cum..pp ca de ma tin pana in iarna...ar fi ceva..cum insa pe la mine..nu stii ce aduce ziua de maine..si cum o sa i dau masina lui sora`mea sa mearga cu ea prin bulgariaaa...ce sa zic.doamne ajuta ..te bate gandu` fugar sa ti pui si tu ?
            Last edited by neoreal; 11 February 2009, 21:43. Reason: Automerged Doublepost
            SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Deci sa inteleg ca le-ai schimbat firele cu unele mai de calitate ca sa zic asa cu tot cu papuci da? Alteva mai e de bai?

Comment

• A aparut un nou tip de faruri,cu bucle ? Deci sunt cu 1 lupa,cu 2 lupe si cu 2 bucle, urmeaza modelul cu laser.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Cu bucle..........................buna asta
                  APROPO AZI AM SCHIMBAT FIRELE DE LA MUFELE CU CARE VIN ANGELURILE CU 2 LUPE CU UNELE CU SILICON CA S-AU TOPIT PAPUCII DIN CAUZA HALOGENULUI, SI TOT ACELASI LUCRU IL PATESC. OARE E CEVA CU ELE SAU ASA FAC TOATE? ELECTRICIANUL RESPECTIV MI-A ZIS CA DIN CAUZA CALDURII DEGAJATA DE HALOGEN SE TOPESTE INVELISUL DE CAUCIUC/PLASTIC AL FIRULUI DE PLUS. SI LA VOI E LA FEL?
                  Last edited by liculicu; 12 February 2009, 20:01.

Comment

• corectez pt dan.gutu...cu 2 lupe.

Comment

• mi-am pus deja si eu , Neoreal! sper doar sa nu am si eu problemele tale! trebuie sa le schimb becurile ca deja unul pe faza lunga mi s-a ars si sa le reglez intr-un sevice daca se poate! bafta, cu ele si nu numai!!!
                      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Originally posted by cristi_xyl01 View Post
                        corectez pt dan.gutu...cu 2 lupe.
                        Sa nu te superi pe mine,dar m-ai facut curios,la cate prostii apar acum pentru Logan,nu m-ar mira sa apara faruri cu bucle Este un pret bun 350, anuntul trebuia facut in alta parte,dar te iertam pentru ca esti nou.Bine ai venit pe forumul LOGANISTILOR,o sa ai multe de invatat. Aoleu uitam ce era mai important ! Cei care au achizitionat faruri cu 2 lupe,schimbati becurile,nu sunt bune,cu timpul se topeste geamul farurlui pentru ca becurile nu sunt tratate anti-ultraviolete.
                        Last edited by dan.gutu; 12 February 2009, 23:29.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Ai putea sa imi dai si mie te rog un mesaj sau sa scrii aici cam ce becuri imi trebuie? ca am achizitionat si eu genu asta de faruri...nu le-am montat inca...si cam cat ar costa. Multumesc anticipat
                          1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• dan.gutu asteptam un tutorial cu modificarea farurilor cu angel eyes, desfacerea lor, prinderea la loc ... bineinteles daca vrei
                            sigpic

Comment

• de desfacut de desfac foarte usor. in 20 de minute nu ai ce discuta. nici o grija ca nu se crapa asa usor,

Comment

• O sa filmez cand le desfac si pe astea iarasi,deja au picat 6 leduri ,am gresit ca nu le-am pus un stabilizator de tensiune,cred ca 14 v, cat incarca alternatorul,este prea mult pentru niste leduri chinezesti Daca poate cineva sa dea mai multe detalii,cum sa fac sa am 12v permanent la leduri.
                                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google