Originally posted by dan.gutu
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
-
Nu sunt proaste asa au toate si cele de fabrica,un timp de incalzire a balastului,nu o sa vezi nicio masina din fabrica cu instalatie separata pe faza lunga,ori au xenon halogen ori bixenon cu schimbarea polarizarii becului asta facandu-se cu un electromagnet.Oricum nu este recomandat sa faci flashuri pe o instalatie simpla,daca nu pica in garantie, sigur are viata scurta.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Nu e asa. Din proprie experienta iti spun ca la Touareg-ul pe care il mai conduc poti sa dai flash oricand, fara sa ti cateva secunde sa se incalzeasca. Si multe masini au asa, dar eu pe asta il stiu.
Comment
-
Si Tuaregul ala are si pe faza lunga separat xenon din fabrica ? Eu asa stiu ,din cat am studiat si am montat, la xenon simplu nu trebuie dat flash ,cand ai bixenon este alta treaba nu se aprinde decat un singur bec care culiseaza innainte si innapoi pentru a proiecta faza scurta respectiv lunga.Poate o fi vreo instalatie de generatie mai noua si suporta mai bine flasurile.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Nu stiu exact ce are, dar parca are bi-xenon, dar oricum cum tragi de maneta a si facut flash scurt.
Comment
-
In spatele farului ai un fel de surub dar cu cap mai mare si din plastic de care invarti si le reglezi.
Comment
-
Pe faza scurta ai in spatele farului doua suruburi cu care reglezi lupa stanga-dreapta,sus-jos, se pot roti cu mana,pe faza lunga ai patru suruburi cu hexagon de 8 si cap de surubelnita.Trebuiesc reglate pe un aparat care sa aiba si bula de nivel nu asa din ochi ca te injura toti.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Niste poze comparative angels cu xenon si faruri normale halogen logan.Nu sunt prea reusite pt.ca sunt facute cu un telefon,dar totusi se poate deduce ceva, apropo la cele spuse ca sunt chioare.Nu fac nicio reclama.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment