mai bine nu se vede,dar nici mai rau,faza lunga nu e la fel de puternica...
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
Comment
-
Scurt si la Obiect ) Interesant pai si atunci dc nu echipeaza toti fabricantii cu becuri neon ca doar in fond si la urma urmei ii siguranta in jocLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
ok. cu farurile astea tunate, am inteles. eu vreau sa stiu daca a montat cineva pe logan instalatie pentru faruri xenon, adica cu tot tacimul ca stiu ca costa de la 6mil lei in sus am vazut la magazinele alpadrino cum arata tot kitul. vreau sa stiu daca a pus careva pe masina, indiferent de faruri. ma intereseaza ambele variante. caci ca sa arate doar misto masina pe ext si sa nu vad noaptea cum trebuie si sa mai dau si ocaruta de bani, nu vreau.
Comment
-
Originally posted by dsorinmihail View Postms cristi. dar h1 au un singur filament. dac vreau pe ambele faze,exista becuri xenon asa?, sau cum ,unii cica nu poti da flasuri ca nu merge cica? explicati voi, cei care avetiLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dsorinmihail View Postms cristi. dar h1 au un singur filament. dac vreau pe ambele faze,exista becuri xenon asa?, sau cum ,unii cica nu poti da flasuri ca nu merge cica? explicati voi, cei care avetiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
1.nu tre sa schimbi farurile ca sa pui xenon.Exista instalatie xenon H4 care mere pe farurile stock,aia o poti lua si BiXenon ai si pe lunga si pe scurta xenon...
2.Astia cu masini bengoase nu au H1 la faruri...or avea alte modele si alte instatii,nu poti compara o instalatie de asta aftermarket cu alea ce vin pe masini direct din fabrica..Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
are cineva puse pe masina faruri "Angel Eyes" ? cum e ? lumineaza mai bine decat cele vechi?ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
Comment