Si atunci,doar aspectul e de ele?
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
gata mam mai linistit ) sunt fainute dar tot le lipseste ceva nus ce dar le lipseste ,la fel si la stopurile pe spateym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Scuze ca intervin, un lucru am sa spun si eu:
daca puneti xenon sau bec h1 de100 riscati sa luati foc in maxx 20 minute (eu mi-am pus bec de 100 pe faza scurta si mi sa topit suportul la lupa) deci am aruncat undeva la 9 mil imediat ;)) la montarea de xenon este bine sa luati ceva care nu se incinge daca gasiti daca nu ramaneti pe 55 ca doar sunt si becuri pe stradasigpic
Comment
-
Originally posted by online24hh View PostScuze ca intervin, un lucru am sa spun si eu:
daca puneti xenon sau bec h1 de100 riscati sa luati foc in maxx 20 minute (eu mi-am pus bec de 100 pe faza scurta si mi sa topit suportul la lupa) deci am aruncat undeva la 9 mil imediat ;)) la montarea de xenon este bine sa luati ceva care nu se incinge daca gasiti daca nu ramaneti pe 55 ca doar sunt si becuri pe stradaLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
mai sunt "piloti" competitivi care iti baga cate un 100 w in ochi de nu stii pe care parte sa o iei...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Proiectoarele nu trebuiesc trecute in talon si costa pana in 250 ron.
Vezi aici mai multe detalii.
Comment
-
ci exact ca cele originale daca nu eram multumit de ele le montam pe cele originale inapoi(orice discutie negateiva este o bagatela)
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postvoua nu vi se pare ca se balangane becurile la gropi ?
Comment
Comment