da frumos,diferenta mare moncher
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
Se vede foarte bine,dar cu instalatie xenon.Lumina asta de xenon scoate mai in evidenta obiectele de pe margina drumului si este mai odihnitoare,eu folosesc foarte rar faza lunga doar pt. flashuri.Am un prieten cu bixenon pe faruri normale si o sa il rog sa facem niste poze comparative si cu acelea.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by spawn_darck200cine pune pe forum niste poze cu farurile tunarite.de voi.vreau sa vad cum se vede pe timp de seara si ziua pe pozitii.dar nu cumparate si facute dupa metoda aia ff ingenioasa.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
@spawn_darck200: Vorbeste cu user-ul GGD de pe forum, iti da el mai multe detalii.
Comment
-
Am si eu o intrebare pe angel eyes se poate pune xexoane cineva de mi-a spus ca nu se poate si deaia intrebamLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da, se poate pune Xenon pe angel eyes.
Comment
-
Vezi ca ti-am raspuns pe threadul "Schimbare Lumina Bord".
Comment
-
Originally posted by gutza07Deci se merita sa schimbi farurile stok cu cele Angel Eyes ? Ma refer la luminzitate.
Originally posted by gutza07Deci se merita sa schimbi farurile stok cu cele Angel Eyes ? Ma refer la luminzitate.Last edited by Cristi_Xp; 26 December 2007, 03:59.
Comment
Comment